17. mai-flagg og vimpler

Skal du kjøpe flagg finner du et stort utvalg hos Europris, fra håndholdt 17. mai-flagg i størrelser som passer både små og store hender, til vimpler og store flagg for flaggstang eller balkongen, 17. mai-flagg til bil og båtflagg. I tillegg har vi 17. mai-sløyfer til å komplettere finstasen, og ikke minst klassiske flagg på trepinne. Se hele utvalget her!

17. mai på pinne

Flagg på pinne, pinneflagg eller håndflagg – kjært barn har mange navn, og denne klassiske og praktiske varianten av 17. mai-flagget er å se i hendene på folk i alle aldere på 17. mai. Men flagg på pinne egner seg også godt til å pynte med: stikk ned et lite flagg blant de andre blomstene i blomstervasen, lag en egen flaggbukett, eller hva med å ha en flaggrekke i blomsterkassen eller i bedet?

Snurrefritt balkongflagg
Er du lei av at flagget ligger som en pølse rundt stangen så snart det blåser litt?
Da er vårt snurrefrie balkongflagg noe for deg!

Oppbevaring av store flagg

Det hender vel at flagget er ute og lufter seg ved enkelte anledninger i løpet av et år, men som oftest er flagget kun ute i anledning 17. mai. Små flagg er uproblematiske, men et stort flagg kan gi litt hodebry. Her er to tips til et krøllfritt, flott flagg selv etter vinterdvalen:

Stryk. Mange stryker flagget og det er selvsagt en veldig grei måte å få det pent. Bruk i så fall veldig svak varme, og gjerne med et klede imellom.

Brett og rull. Riktig oppbevaring garanterer et krøllfritt flagg. Slik gjør du: Et stort flagg brettes på langs – først én gang, så én gang til. Deretter ruller du flagget sammen til en pølse.