Gjør uterommet klar for våren

Alt til hagen og uterommet

Europris er hele Norges sesongbutikk! Trenger du noe til vår- og sommersesongen, bør Europris være ditt førstevalg for tips, ideer og inspirasjon.

Gjør uterommet klar for bruk

Når snøen smelter og det blir litt varmere i været er det på tide å vaske terrassen. Hos Europris finner du alt du trenger til denne jobben, samt vask og rens av hagemøbler. Sjekk ut vårt utvalg av kraftvask, høytrykkspylere og hageslanger.

Dyrke i hagen?

Skal du dyrke i hagen i sommer? Start forberedelsene tidlig! Se våre tips til valg av jordtyper og gjødsel. Våre butikker har et stort utvalg frø, både blomsterfrø og grønnsakfrø. Og skulle skadedyr dukke opp i hagen din, har vi tips til bekjemping av disse.

Tid for vårrengjøring!

Når solen brått stråler inn stuevinduet er det på høy tid å ta fatt på vårrengjøringen. Vi har alt til rengjøringen. Og skal du rydde i bod og/eller garasje har vi et stort utvalg i hyller og plastoppbevaring. Husk at bilen trenger en vårvask også!

Kjøpe nytt? Vi har det du trenger!

På tide å fornye uterommet? Europris har et stort utvalg av hagemøbler og tilbehør og i sommersesongen har de fleste butikkene våre en rekke modeller utstilt på egne plasser. Kom innom og ta en kikk! Husk å kjøpe overtrekk til dine nye hagemøbler, så blir vårrengjøringen neste år litt enklere!

Forbered sommeren med Europriser!

Selv om det er vår, kan man planlegge sommeren med Europris! Et av våre bestselgere i sommerperioden er trampoline, samt badebassenger. Sjekk kategoriene nedenfor for å planlegge innkjøpene til sommeren allerede nå.