Soverom | Vaskerom | Loftet | Kjøkken | Bod og garasje

Smarte oppbevaringsbokser

Er din familie som de fleste andre har dere nok kjent på mangelen av oppbevaringsplass og orden i hjemmet iblant. Skap, loft og boder overfylles med vinterklær, sommersko og gammelt barnetøy uten særlig system og orden. Gjør det enkelt å få det ryddig – oppbevar smart i oppbevaringsbokser av plast fra Europris.

Orthex Smartstore

Tåler fra -40ºC til 120ºC. Godkjent for oppbevaring av mat og kan stables. Resirkulerbar plast. 10 års garanti. Produsert i Sverige.

Plast Team Homebox

Tåler fra -20ºC til 100ºC. Godkjent for oppbevaring av mat og kan stables. Resirkulerbar plast. 5 års garanti. Dansk design.

Smart oppbevaring på soverommet

Med vårt store utvalg av plastbokser og oppbevaringskurver i plast blir jobben med å skape orden og frigjøre plass mye enklere. For hus og leiligheter er nemlig fulle av luft og plass som vi kanskje ikke engang tenker kan oppfylle oppbevaringsbehovet så mange av oss har. En Bedroller er en flatere plastboks på hjul som du enkelt kan fylle med sengetøy og tepper og dermed rulle inn under senga! Slik skjuler du enkelt rot og organiserer på soverommet. Våre plastkurver og plastbokser kan fylles med bøker, klær, og puter og plasseres på toppen av klesskapet. Det handler om å se mulighetene for rom og utnytte den plassen vi har.

Til toppen av siden

System på vaskerommet

Vaskerommet er hyppig brukt rom med en klar funksjon. Våre plastbokser og plastkurver fungerer utmerket som et organiseringsverktøy så tiden vi bruker i dette rommet kan effektiviseres. Bruk ulike plastkurver til mørk og lys vask og etter hva slags program klærne skal vaskes på for en mer effektiv vaskejobb og hverdag. En oppbevaringskurv kan også tildeles hvert medlem av familien slik at sokker, undertøy og andre klær ikke havner i feil klesskap. Plastkurvene kan også brukes som oppbevaring til vaskemidlene og gir en mer ryddig tilværelse. For eksempel en plastkurv for mørk vask og en for lys vask.

Til toppen av siden

Kaos i garasjen?

En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stur bort i garasjen. Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy. Dersom du plasserer en plastboks som ikke er gjennomsiktig i hylla kan det bli vanskelig å umiddelbart gjette innholdet. Et godt tips er å merke oppbevaringsboksene med kategorien av saker og ting den inneholder. ”Verktøy”, ”Fotoalbum” og ”Turutstyr” er fine kategorimerker og klarer du å holde orden vil dette gi mer effektivitet i hverdagen.

Til toppen av siden

På loftet

Smartstore og Homebox oppbevaringsbokser er luft- og støvtette. Dette gjør dem ypperlig til å oppbevare sakene dine på råloft eller i kjeller og utebod. Med en oppbevaringskasse av plast vil for eksempel de store vinterjakkene vi rydder bort ikke lukte av bod eller kjeller når vi henter dem fram igjen. Samme med skjerf, luer og alt annet vi setter bort ved sesongskiftene. Kassene tåler også minusgrader ned til minus 40 grader så de vil holde seg fint og beskytte innholdet i uteboden eller på det kalde loftet.

Til toppen av siden

Få orden i sysakene!

Bokstavelig talt. Plastboksene og plastkurvene er et fint lagringssted for nål og tråd, garnnøster og strikketøyet. Med en Bedroller på hjul kan du enkelt rulle den under sofaen eller kanskje til og med godstolen der du sitter med strikkingen. Oppbevaringsbokser passer til alle typer hobbysaker som utstyr til scrapbooking, maling og tegnesaker.

Hjelp barna med å rydde opp selv

Barnas leker har i teorien alltid sin rette plass på barnerommet. Likevel er det ofte sånn at lekene har en tendens til å flyte over i både stue og på kjøkkenet. I tillegg til å være en kilde til rot, tar leker mye plass. Lær barna å rydde opp etter seg med godt merkede plastbokser og få orden. Ved å gjøre oppryddingen av leken litt mer oversiktlig og med noen retningslinjer vil barna synes det er enklere å fullføre jobben. Skaff en plastboks eller en plastkurv til hvert av barna til for eksempel spill, bamser, dukker og tegnesaker.

Til toppen av siden

Frigjør plass på kjøkkenet

Ikke la det kjøkkenutstyret dere sjeldent bruker ta opp for mye plass i skapene! Kjøkkenet er typisk rom der det melder seg et oppbevaringsbehov. Kjøkkenskap og skuffer blir overfylt med elektriske maskiner, ekstra servise og gryter vi kanskje ikke bruker like ofte. Ta en ryddedag og bruk oppbevaringskasser til å rydde bort lite brukt utstyr og plasser de i boden. Og om det er fullt i boden vil plastbokser med lokk beskytte utstyret så det fint kan stå i garasjen.

Til toppen av siden

Hva har du i roteskuffen?

Vi har alle en kommode fylt med rot et sted i hjemmet. Hva med å bruke våre flettede plastkurver som skuffeinndelere og bruk en kurv til regninger, en til nøkler, en til briller osv.

Smart dekor

Oppbevaringsbokser og plastkurver er ikke bare funksjonelle for å skape mer plass, de kan også være dekorative. Hyller som er overfylt med ting og tang kan oppleves som rotete, så hvorfor ikke sette ting i system og få en mer ryddig overflate ut mot rommet? Våre flettede plastkurver er stilrene og kommer i både sort og hvitt. Orden er mer dekorativt enn man skulle tro!

Til toppen av siden

Ryddig og orden i bod og garasje

I bod og garasje har man ofte mange ting og liten plass. Men det er ikke noe problem!

Unngå ”rotebod”

Vi kjenner alle til det rommet i huset som rett og slett benyttes for oppbevaring av rot. Stedet hvor vi lagrer vintersko på sommeren og julepynt alle måneder bortsett fra desember. Å finne frem til noe du kastet på boden i fjor er ikke alltid like lett å lokalisere når du faktisk har bruk for det igjen. Ta tak i roteboden en gang for alle og innred veggene med en garderobeinnredning skreddersydd for din bod.

Til toppen av siden

Reoler og kurver i system

Reoler og kurvsystem gjør seg utmerket i både på boden og i garasjen. Smart organisering av redskaper, utstyr, klær og andre saker lønner seg! Skinnene skrus rett på veggen og du setter opp så mange hyller du trenger. Hyllene er 91,4 cm i bred og 40,6 cm i dyp. En slik innredning kan også brukes til oppbevaring av verktøy i garasjen eller skiutstyret på boden. Et slikt hyllesystem får ting opp fra gulvet og gjør det enklere å holde ellers rotete rom ryddig.

Til toppen av siden

Bokser til alt

Oppbevaringsbokser fra Smartstore og Homebox er våre bestselgere innen smart oppbevaring. Dette er bokser i plast som kommer i mange ulike størrelser og fasonger. Boksene kommer med lufttette lokk som gjør at du kan oppbevare sakene dine trygt på loftet eller i uteboden. Du får også flate bokser på hjul som triller!

Kaos i garasjen?

En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt verktøy og annet utstyr vi stuer bort i garasjen. Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy. Dersom du plasserer en plastboks som ikke er gjennomsiktig i hylla kan det bli vanskelig å umiddelbart gjette innholdet

Til toppen av siden

Tips: merk oppbevaringsboksene med kategorien av saker og ting den inneholder. ”Verktøy”, ”Fotoalbum” og ”Turutstyr” er fine kategorimerker og klarer du å holde orden vil dette gi mer effektivitet i hverdagen.

Ekstra bod i hagen?

Noen ganger har man rett og slett ikke plass nok i bod og garasje. Da kan man kanskje løse problemet med en ekstra hagebod?

Til toppen av siden