Kaffe på jobben til Europriser!

For mange er kaffe en viktig del av hverdagen. Mange starter dagen med en kopp eller to på grunn av dens oppkvikkende effekt. Spesielt på kontoret er det viktig å ha kaffe lett tilgjengelig. Mange samles over samtaler over en kopp med kaffe - nå kan du nyte kaffestunder sammen med ansatte og kunder.

Hos Europris har vi et bredt utvalg av god kaffe. Enten om du trenger kaffebønner, filtermalt eller pulverkaffe (se utvalg her). Kanskje du heller har lyst på en latte, moca eller americano? Vi har kjente og gode kaffeleverandører som Evergood, Nescafé, Friele og Ali.

Som bedriftskunde hos Europris får du et stort utvalg av kaffe til den billigste prisen. Vi har lange åpningstider og over 255 butikker i hele Norge med alltid tilgjengelig kundeparkering. Vi sørger for at handletur såvel som fakturering alltid er raskt, enkelt og lønnsomt. Medarbeiderne i butikkene og kundeservice for bedrifter er serviceinnstilte og står klar dersom du trenger en hjelpende hånd. Bli bedriftskunde i dag ved å registrer deg her!

Bestselgere til bedrift!

 1. Kaffe Friele filtermalt
  Kaffe Friele filtermalt
  Tilbudspris 4990 Ord. pris 6490
  Vis
  Ikke på nettlager
 2. Hele bønner Friele
  Hele bønner Friele
  Tilbudspris 4990 Ord. pris 6990
  På nettlager