Hagegrupper og terrassemøbler

Europris er stolte av vårt store utvalg innen hagemøbler. Tiden i hagen og uteområdene er spesielt viktig for deg, og dette tar vi på alvor. Vi har hagegrupper, hagestol, og hagebord i forskjellige varianter og prisklasser. Europris har også større sofagrupper og overtrekk. Sjekk også våre øvrige produkter til hagen og uteområdene.

Sofagrupper, spisegruppe og utesofaer

Det er ingen ting er som gleder oss nordmenn som når sommeren kommer og vi kan kose oss i hagen og nyte lange sommerdager med familien. Hos Europris har vi i mange år jobbet med å kunne tilby et bredt utvalg hagegrupper til gode priser som gjør at nettopp sommeropplevelsen blir komplett. Vi har nå et sortiment som både er variert med tanke på materialer, utforming og pris som passer til din terrasse eller hage.

Har du mye plass?

Er du så heldig å ha stor hage og mulighet for flere hagegrupper er det fint å kunne velge forskjellige typer hagemøbler. En løsning med for eksempel sofagruppe og spisebord hvor man kan samle familie og venner til grillfest og kombinere dette med en lavere sofagruppe med hagebord hvor man kan nyte livet i hagen. Det er også mulighet for å supplere med små sofagrupper som kan flyttes rundt etter solen, eller skyggen hvis du trenger å kjøle deg ned.

Liten hage eller terrasse

På små plasser lønner det seg ofte å gå for en spisegruppe som både passer til grillmiddagen, men også til late dager i solsteken. Velg da terrassemøbler med utesofa og et par behagelige stoler med regulerbar rygg. Ønsker du både sofagruppe og spisebord kan du for eksempel velge et lite cafebord eller hagesett med to stoler og ha en større sofa med hagebord til. Husk også at vi har et bredt utvalg av utebelysning som pynter opp uteplassen.

Materialvalg

I Norge gjør sommerværet at vi må velge materiale med tanke på vær og vind. Hos Europris er de fleste møblene produsert i kunstrotting, eller forsterket med aluminiumsrammer. Kunstrotting er et materiale som har lang holdbarhet og som tåler temperatursvingninger, i tillegg slipper du å tenke på behandling med olje eller maling så du kan få maksimalt ut av sommerdagene.

Solstolere og loungesett

Hos Europris finner du også solstoler og loungesett. Disse kan du lene deg godt tilbake i på myke puter og nyte solen dagen lang. Noen av stolene har også kan slå tilbake ryggen og ta seg en velfortjent hvil etter en bedre middag eller trampolinelek med barna.

Hvordan ta vare på rottingmøbler i plast

Kunstrotting rengjøres jevnlig med mildt såpevann eller du kan dusje over med hageslangen etter bruk. På denne måten får du fjernet smuss og støv før det fester seg. Du bør uansett dekke til møblene med et overtrekk eller møbeltrekk når du ikke bruker dem. På denne måten får møblene forlenget levetid og de er klare til bruk så du slipper å tørke vekk pollen og fugleskitt før middagen kan serveres. Hvis ikke du bruker overtrekk bør putene legges i putekasser om natten for å holde de tørre og rene. Selvom trekkene er enkle å vaske er det vanskeligere å få bort fugleskitt fra trekket enn plastmøblene.

I tillegg til alle hagemøblene har vi en rekke produkter som lykter, potter og belysning som gir en koselig stemning til hagen og uteplassen. Gjør uteplassen klar nå så du kan nyte sommeren til det fulle.