Levegger - usjenert atmosfære på uteplassen

Når solen først titter frem i Norge har vi den omtrent hele døgnet. Akkurat der er vi heldige og vi nordmenn elsker å trekke oss ut i hagen, på terrassen eller på balkongen for å nyte sommeren. I Norge har vi også mange gode naboer, og selv om vi er glade i dem også er det fint å kunne skape en litt mer usjenert atmosfære på uteplassen. Så uansett om det blir litt for mye sol, litt for mye vind eller litt for mange nysgjerrige naboer så har Europris svaret: Levegg!

Bruk levegger for å skap din egen uteplass

Med levegger er mulighetene omtrent uendelige. Flytt leveggene rundt etter behov og skap romfølelse i din egen hage eller terrasse. Lag for eksempel en egen plass til grill eller til sittegruppen på uteplassen. En levegg er et billigere og enklere alternativ til å bygge et høyt gjerde eller rekkverk. Vi har også kobling sett som gjør det mulig å sammenkoble to levegger enten i vinkel eller rett. Slipp fantasien løs.

Svalt og deilig med flyttbare vegger

Levegger er også perfekte for å skape litt skygge og en svalere tilværelse når solen steker på som verst. Solstrålene er gjerne sterkest midt på dagen og da er det en fordel å kunne flytte rundt på veggene for litt skygge. Er det små barn tilstede skal man være ekstra forsiktig med sterk sol. Huden deres er mer sensitiv og trenger mer beskyttelse mot solstrålene. Hos Europris får du også solskjerming for montering i tak. Denne typen levegg er i tekstil som slipper inn lys samtidig som den gir skygge. Både små og store vil sette pris på en skyggefull plass å trekke seg tilbake på ekstra varme dager.

Vindskjerming på friske sommerdager

Det norske sommerværet kan skifte fort og plutselig kan det gå fra helt vindstille til ordentlig frisk bris. Ingen grunn til å trekke inn i husets fire vegger for litt ly fra kastevinder! Levegger er nemlig helt topp å bruke for å skjerme for vind når det blåser til. Våre levegger er skapt for blant annet å dempe vinden slik at vi kan oppholde oss ute enda mer. Bruk heller tiden på å kose deg enn å løpe etter kopper og kar tatt av vinden!

Privatliv - Hold naboene ute

Det er ikke bare vind og sol vi trenger ly fra iblant. For selv om det alltid er hyggelig med gode naboer, er det også fint å kunne avskjerme grillfesten eller deg selv på solsengen fra andre. Bor du i et tettbebygget nabolag eller kanskje balkongen din ligger vegg i vegg med naboen? Dersom du ikke har et høyt gjerde eller rekkverk som kan hindre innsyn fra før av, kan en praktisk levegg være løsningen. Nyt sommerdagene helt usjenert!

Uttrekkbare levegger - Enklere blir det ikke

Leveggene er uttrekkbare på rull som gjør det enkelt å pakke dem sammen, flytte dem rundt eller oppbevare over vinteren. Veggene kommer i ulik uttrekkslengde, høyde og farger. Her kan du velge hva som passer deg og uteplassen din best!

Vi har også praktiske trekk til leveggene dine for å holde dem fine og beskyttet i trange boder eller fulle garasjer. De fleste av våre levegger er laget i kraftig vannavstøtende polyester. Dette gjør dem godt rustet dersom det plutselig skulle komme en uanmeldt regnbyge. For rengjøring av veggene dine kan du bruke Kemetyl husvask, som egner seg godt til bruk på levegger. Husk at en uttrekkbar levegg på rull ikke må stå uten tilsyn da vinden kan ta tak i den.