Partytelt / hagetelt

Partytelt er spesielt velegnet til hage og uteaktiviteter i ustabile vær- og føreforhold. De er enkle og montere, og man kan enkelt sette på en eller flere vegger om ønskelig. Europris tilbyr også paviljonger med sideskjørt som fungerer som vegger. Se paviljongene her >>

Er det her det er party!?

Det er få som er så glad i å være utendørs og sette pris på godværsdagene som oss nordmenn. Derfor kan det være praktisk med et hagetelt eller en form for tak over hodet, både for en liten pause fra sola men også for å kunne være utendørs i nesten all slags vær. Hos Europris finner du et bredt utvalg i partytelt (festtelt), hagetelt og terrassetelt, som du enkelt setter opp selv der du måtte ønske.

Det som er gull med disse teltene er at det er utallige bruksmuligheter, og det er nesten bare fantasien som setter grenser. Teltene har fire vegger, og enten du kun ønsker et tak over hodet eller litt skygge i en lun krok - eller om du trenger en levegg for vind fra bare den ene veggen, kan du justere dette enkelt med antall vegger som er montert eller tatt ned til enhver tid. Det tar kun noen få minutter, og du kan tilpasse akkurat som du vil. Det er dette vi kaller easyup. Lett å sette opp, lett å ta ned - akkurat når det passer deg.

Partytelt til hverdag og fest

I Norge har vi et noe uforutsigbart klima, og værmeldingene kan endre seg fra en dag til en annen. Så skal du ha en sammenkomst eller feiring utendørs, kan et partytelt eller hagetelt være den sikre løsningen. De fleste av oss har noen dårlige minner fra en tur eller fest som ikke ble helt vellykket på grunn av dårlig vær, og dette kan du unngå om du har et telt for anledningen. Med et partytelt eller hagetelt sikrer du at hagefesten blir en suksess, og du kan ha lave skuldre for hvordan været eller stemningen kommer til å være.

I hverdagen kan det være fint med et telt på uteplassen, slik at du kan nyte kveldene ute uansett vær. Det kan være riktig så koselig å tilbringe litt tid ute selv om det regner, så lenge du holder deg tørr og varm. Rigg deg til med pledd, en god bok eller strikketøy - eller inviter naboen over og spill et spill sammen. Om det skulle være fuktig, fikser du det lett med noen levende lys og kanskje et mygglys for å holde myggen unna den lille stunden du har for deg selv ute i teltet. Været er ingen hindring for at sommeren blir bra så lenge du har et telt på lur.

Hagetelt til de store anledningene

Fra mai og gjennom sommeren er det høysesong for både bryllup, konfirmasjon og dåp, og for mange av oss er det både praktisk og ønskelig å ha selskapet utendørs, og aller helst i hagen med tilgang på eget kjøkken, toaletter etc. Europris har flere ulike telt og størrelser, som enkelt kan festes sammen om man skulle trenge større plass i både bredde og lengde. På den måten kan du planlegge flere typer bordplasseringer og servering av mat eller buffet.

Våre partytelt har følgende dimensjoner (meter):

  • 3x3
  • 3x6
  • 3x9
  • 4x8
  • 2,7x2,7

Europris har også hagemøblene og det du trenger til dekor og belysning. Med solcellelamper, trenger du ikke tenke på strøm, selv om vi også har flotte lyslenker som gir en nydelig effekt når kvelden og mørket kommer snikende.

Ta grillfesten utendørs!

Se for deg dette: Du har invitert venner og familie på årets grillfest. Det er meldt strålende vær og langt over 20 varmegrader, som her i Norge er luksusvare om sommeren. Maten er handlet inn, kjøttet er marinert i flere timer, pølsene er snittet og tilbehøret er helt perfekt. Du har dekket på ute med bord, stoler, duk, fine glass og servise. Grillen er varm, gjestene kommer og alt er perfekt. Så skjer det. Store, tunge, mørke skyver kommer truende mot dere på himmelen, og du skjønner at du kun har få minutter på å finne en løsning.

Hadde vært smart med en partytelt, hagetelt eller paviljong så dere kunne fortsatt festen ute uansett vær, hadde det ikke? Flere av våre telt har godt med regnbeskyttelse, slik at du slipper å bekymre deg for uforutsette regnbyger.

Dugnad, cup og loddsalg

Dere som har aktive barn eller barnebarn har flere ganger måtte tåle mye vær og vind på arrangementer på skole, barnehage eller fritidsarrangementer. For en litt bedre opplevelse neste gang det er deres tur til å selge lodd eller steke vafler, kan et smart lite partytelt fra Europris være alt dere trenger. Det settes raskt opp og tas raskt ned, og holder dere tørre og varme under hele arrangementet.

Sitter du i komiteen for avslutninger eller 17.mai kan det være lurt å komme med ideen om innkjøp av telt om dere ikke allerede har dette på plass. Da kan dere ta med dere det dere trenger av engangsservise, søppelsekker, koster og raker på samme handletur, og få unna planlegging og innkjøp på rekordtid. Og du, vi har vaffelrøre, vaffeljern og alt du trenger av tilbehør til pølsene også.

Europris - vi har det du trenger for en perfekt sommer!