Relaterte kategorier: Garnnøster Strikkepinner Oppskrifter

Oppskrifter

Strikkeoppskrifter

Strikkeoppskrifter

Er du på utkikk etter nye strikkeprosjekter? Eller mangler du inspirasjon? Her har vi samlet mange fantastiske strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster. Alt fra genser til deg selv, babysett og lue til kluter, putetrekk og strandveske. Her har vi noe for enhver smak og til alle årstider. Vi hjelper deg med å velge hvilke garn du skal bruke til de forskjellige oppskriftene, hvilke pinner som anbefales og alt annet du trenger å vite for å begynne med strikkingen. Her er det bare å la seg bli inspirert og starte med strikkingen! Husk: For deg som elsker å strikke; meld deg inn i vår kundeklubb og velg GARN som interesseområde - klikk her.
PÅSKEGENSER/JAKKE
Lille kylling: Fin påskegenser/jakke med kyllingmotiv til barn.
LILLE KYLLING: TILBEHØR
Lille kylling: Lue, sokker og hals med påskemønster.
PÅSKEGENSERGENSER/JAKKE
Lille kylling (små barn): Fin påskegenser/jakke med kyllingmotiv til barn.
LILLE KYLLING: TILBEHØR
Lille kylling (små barn): Lue, sokker og hals med påskemønster.
CHUNKY LUE
I denne oppskriften finner du to varianter av luen. En med brett og en uten. Lue strikket med garn Trysil myk bris og Trysil 100% Merino eller med Trysil myk bris og Trysil superwash rent ullgarn.
LILLEMANN BABYSETT
Strikk et deilig kjøresett med jakke, bukse lue og sokker i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
BLONDEFIN BABYKJOLE
Supersøt og veldig enkel kjole strikkes i glattstrikk med hullstrikk på bærestykket i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften i størrelse 0-12 måneder.
SØTNOS JAKKE & KYSE
Supersøt jakke og kyse i enkel hullstrikk og fletter strikker du i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
HEKLEROSA BABYTEPPE
Perfekt håndarbeid for deg som er på farten. Babyteppet består av heklede ruter som hekles sammen til slutt. Teppet hekles i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull.
KARINA RILLEGENSER
KARINA RILLEGENSER Strikk en lekker Karina Rillegenser i CRAZY WOOL COOKIE som er et flott multifarget og selvstripende garn. Her går det superkjapt med dobbelt garn på pinne 9. På grunn av de lange fargerapportene får alle prosjekter helt unike striper.
KAREN RILLEGENSER
Strikk en lun og lang Karen Rillegenser i CRAZY WOOL COOKIE. Dette er et lekkert multifarget og selvstripende garn. Du strikker den raskt med dobbelt garn på pinne 9. På grunn av de lange fargerapportene får alle prosjekter helt unike striper.
TALA JAKKE
TALA jakke strikkes på rundpinne med raglanfellig, og klippes opp midt foran til knappestolpe. Den strikkes i TRYSILGARN 100% MERINO som er et mykt og lekkert kvalitetsgarn. Oppskriften er i størrelse XS-XXL. Beregn 15 nøster til størrelse Medium.
TILLA GENSER
TILLA damegenser strikker du i et enkelt mønster på rundpinne med raglanfelling. Du strikker den i TRYSILGARN 100% MERINO som er et mykt og lekkert kvalitetsgarn. Oppskriften er i størrelse XS-XXL. Beregn 17 nøster til størrelse Medium.
TIM BABYSETT
Strikk et nydelig sett med jakke og kortbukser til en skjønn liten fyr! TIM babysett i enkle fletter og perlestrikk strikkes i TRYSILGARN 100% MERINO som er et perfekt babygarn. Oppskriften er i 0-24 måneder. Beregn 6 nøster til størrelse 6 måneder.
JUBILEUMSJAKKEN
Strikk den nydelige Jubileumsjakken i flotte flaggfarger! Jakken strikker du i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN i ren, ny ull. Hele jakken strikkes enkelt på pinne 4 med rundfelt bærestykke. UNI-oppskriften i størrelser S-XXL er like fin til dame og herre.
TIRIL BABYSETT
Strikk et søtt sett i myk og deilig merinoull til ei lita tulle. TIRIL babysett med hullstrikket jakke og seleskjørt strikkes i TRYSILGARN 100% MERINO som er et perfekt babygarn. Oppskriften er i 0-24 måneder. Beregn 7 nøster til størrelse 6 måneder.
LILLEBJØRN BABYSETT
Strikk et nydelig lite sett med flettejakke, bamselue og sokker i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
FLETTEFIN BABYSETT
Strikk et superfint sett med jakke, bukse og lue i fine fletter i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
ROSEBLOMMA BABYSETT
Strikk en søtt sett med jakke med fletter og hullmønster, kyse og sokker i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
TORE GENSER
TORE stripegenser med raglanfelling er like fin til jenter og gutter, og her kan du leker deg med egne fargevalg. Den strikkes i TRYSILGARN 100% MERINO som er et nytt og lekkert kvalitetsgarn. Oppskriften er i størrelse 2-12 år. Beregn 8 nøster til størrelse 6 år.
SUKKERSPINN BABYSETT
Strikk et deilig sett til Vesla med jakke, sparkedress, lue og sokker i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
PERLE & LACE BABYTEPPE
Strikk først teppets midtparti, plukk så opp masker på alle fire sidene og strikk blondekanten på rundpinne i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull.
TEA JAKKE
Strikk en superenkel og søt TEA stripejakke til barna, og du skifter fort uttrykk ved å velge andre farger. Jakken strikkes i TRYSILGARN 100% MERINO som er et nytt og lekkert kvalitetsgarn. Oppskriften er i størrelse 2-12 år. Beregn 9 nøster til størrelse 6 år.
TABITA GENSER
Her er en variant av TABITA strukturgenser med mønster som består av rette og vrange masker. Du strikker den i TRYSILGARN 100% MERINO som er et nytt og lekkert kvalitetsgarn. Oppskriften er i størrelse XS-XXL. Beregn 15 nøster til størrelse Medium.
TABITA GENSER
Strikk den flotte TABITA hverdagsgenseren i enkelt og effektfull strukturstrikk i rette og vrange masker. Du strikker den i TRYSILGARN 100% MERINO som er et nytt og lekkert kvalitetsgarn. Oppskriften er i størrelse XS-XXL. Beregn 15 nøster til størrelse Medium.
CHUNKY STRIKK
Strikk et trendy og superchunky sengeteppe og flotte puter i nyheten TRYSILGARN BIG FAT WOOL. Teppet strikker du i enkle ruter på pinne 30 og hekles sammen til slutt. Størrelsen regulerer du etter hvor mange ruter du strikker. Garnet egner seg flott til armstrikking også.
TILDE KOFTE
TILDE kofte med rundfelt bærestykke er like fin til barnehagebarn som til skoleungen. Den strikkes i TRYSILGARN 100% MERINO som er et lekkert kvalitetsgarn som er spesielt godt å strikke og hekle i. Oppskriften er i størrelse 2-12 år. Beregn 8 nøster til størrelse 6 år.
TEO GENSER
Strikk en flott genser til barnehage- og skoleungen. TEO genser strikkes i ren merinoull. TRYSILGARN 100% MERINO er et lekkert kvalitetsgarn som er spesielt godt å strikke og hekle i. Oppskriften er i størrelse 2-12 år, og det går med 8 nøster til størrelse 6 år.
TRUDE JAKKE
Strikk en nydelig TRUDE damejakke med mønster og rundfelling. Denne strikker du i 100 prosent ren merinoull. TRYSILGARN 100% MERINO er et lekkert kvalitetsgarn som er spesielt godt å strikke og hekle i. Det går med 15 nøster til størrelse Medium.
PIA MINITOPP
Strikk en superkul minitopp i TRYSILGARN COTTON GRANDE i lekkert, chunky bomullsgarn på pinne 5. Vi tipper tenåringen vil elske denne når feriefargen er på plass! Garnet er mykt og godt og strikke med og finnes i flere trendy farger. Her kan alle finne sin favoritt!
TORA GENSER
Strikk en deilig TORA hverdagsgenser med populær rundfelling og mønster i 100 prosent ren merinoull. TRYSILGARN 100% MERINO er et lekkert kvalitetsgarn som er spesielt godt å strikke og hekle i. Du kan beregne 15 nøster til størrelse Medium.
PIPPA PIKEGENSER
Den skjønneste prinsessa får den fineste sommergenseren! Med en frodig miks av fine hullmønster, striper og glattstrikk passer den perfekt til jenter fra 2 til 12 år. Lyst på tunika eller kjole? Det går greit med noen ekstra nøster TRYSILGARN TUVA i bomull-akryl-miks.
RINGROSA LUSEGENSER
Nå kan de fineste ungene få en deilig, lun ullgenser i tradisjonsmønster. Dette er et perfekt plagg både i barnehagen og på skolen. Denne med isatt erme er strikket i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN, men kan også strikkes i SPORTSGARN eller TUVA HELÅRSGARN.
SILJA TUNIKA
Den skjønne tunikaen er i samme mønster som EP16-43 SILJA Rundbringegenser så nå kan mamma og Vesla stille i lik strikk. Du strikker den i TRYSILGARN IDA i 80 prosent ull og 20 prosent nylon på pinne 3. Vil du heller ha genser er det en enkel sak å strikke bolen kortere.
MAUDAL KOFTE
Strikk ei flott kofte med raglanfelling i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN i 100 prosent superwashbehandlet ullgarn. Denne er lettstrikket i ensfarget glattstrikk og fine border nede på ermene og bolen. Husk at vi har mange fine farger å velge i!
Fana-kofta!
En kortere og litt Chanel-inspirert utgave av Fana-kofta passer til alt. Her blir den skikkelig feminin med rundt bærestykke, fine knapper og belegg i samme kontrastfarge på bolen, ermene og knappestolpen. Du strikker den i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN.
SILJA RUNDBRINGEGENSER
En nydelig genser i finstikk er like flott til jeans som til skjørt. Denne er strikket i TRYSILGARN IDA i 80 prosent ull og 20 prosent nylon på pinne 3. Bærestykket strikkes først i raglanfelling mens mønsterborden er i rundfelling. Ønsker du andre farger, har vi fine alternativ!
BYRKJE GENSER
Den kuleste genseren til de fineste gutta og jentene strikker du i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN i 100 prosent superwashbehandlet ullgarn. Bolen og ermene strikker du raskt i glattstrikk med enkle border nede, og mønsterbordene i rundfelling gir minimalt montering.
GILJA LUSEGENSER
Strikk en lekker genser i et klassisk mønster – med eller uten fine lus – i TRYSILGARN IDA i 80 prosent ull og 20 prosent nylon. Vil du heller ha kofte legger du bare opp noen ekstra masker midt foran til å klippe i. Se fremgangsmåten i oppskriften til EP16-40 GILJA Lusekofte.
GILJA LUSEKOFTE
Strikk ei skjønn kofte i trendy farger til Vesla! Denne klassikeren strikkes på pinne 3 i TRYSILGARN IDA, et slitesterkt blandingsgarn i 80 prosent ull og 20 prosent nylon. Se oppskrift på GILJA genser til dame, og husk at vi har mange lekre retrofarger i dette garnet.
LØVLI GENSER
Strikk en trendy genser med folkloristiske mønsterborder og rundfelling. Denne strikkes i TRYSILGARN IDA i 80 prosent ull og 20 prosent nylon på pinne 3 i koks, gråmelert, natur og brent terrakotta. Høy hals eller ikke velger du selv, og du finner flere favorittfarger i IDA.
NORA GENSER
Strikk en klassiker med superpopulært mønster og fine, enkle mønsterborder i evig aktuell rundfelling. Det gir perfekt passform og er en favoritt om du kvier deg for montering. Her kan du velge å strikke i TRYSILGARN IDA eller PERU i myk og behagelig alpakkablend.
ØRSDAL UNI-GENSER
Helmønstret genser med brede border i enkle mønster er typisk 70-talls-retro, og er superhot nå! Denne klassikeren strikkes i tykt TRYSILGARN IGLO ULLGARN i ren, ny ull på pinne 8. Her har du en perfekt genser til sport og fritid, og et kult uteplagg høst og vår.
LAUVNES UNI-GENSER
Vi falt pladask for denne helmønstrete uni-genseren i to farger med isatt erme. Her er den strikket i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN, men du kan like gjerne bruke SPORTSGARN eller TUVA HELÅRSGARN i bomull-akryl hvis du ønsker deg et lettere plagg.
PAMELA SOMMERTOPP
Nå kan du strikke en skjønn sommertopp i TRYSILGARN COTTON GRANDE som er et litt chunky garn i 100 prosent bomull på pinne 5. Dette garnet er godt å strikke med, og du får flotte mønstereffekter i riller, glattstrikk og kule fletter. Finn din favorittfarge!
MAUDAL RAGLANGENSER
Strikk en flott raglangenser med bred mønsterbord nede på bolen, og smalere border nederst på ermene og på bærestykket. Denne strikkes i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN. Alternativt kan du bruke SPORTSGARN i ren, ny ull eller TUVA HELÅRSGARN.
RINGROSA LUSEKOFTE
Lusekofta er hyperaktuell. Vi bruker den selvsagt på hytta, på ski om vinteren og på skogstur vår og høst. Men nå er den også blitt et ungt og trendy litt hipster-ish moteplagg. Vi strikker gjerne den fineste kofta i TRYSILGARN SPORTSGARN eller SUPERWASH ULLGARN.
JUBILEUMSGENSER
Vil du heller ha genser? Her får du UNI-oppskriften i størrelser S-XXL til Jubileumsgenseren! Du strikker den i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN i ren, ny ull. Genseren strikkes på pinne 4 med enkle border, klassiske åttebladsroser og rundfelt bærestykke.
Jakke
Nå kan du strikke denne søte jakken. Oppskriften gir deg størrelse fra 2 - 12 år. Du trenger 7 - 11 nøster for å strikke en slik jakke. Sjekk selv ut i fra størrelsen hvor mye den vil koste. Med garn til Europriser blir dette en flott genser til en lav pris.
Basic genser
Vesla er helskjønn i en enkel, basic genser i hullstrikk til sommerkjolen. Men husk at denne er absolutt like fin til Lillebror i shorts og olabukser. TRYSILGARN ANNA strikker du på pinne 7 så dette er et perfekt prosjekt for deg som er litt utålmodig med pinner og garn.
POLLY GENSER
Vesla blir så fin for en tøff sommergenser i kule farger og effektfull mønstermiks! Striper, struktur i rette og vrange masker pluss hullmønster av enkleste sort gjør susen. Du strikker den raskt på pinne 5 i TRYSILGARN COTTON GRANDE som er et mykt og deilig bomullsgarn.
Genser
Den enkleste og kuleste genseren glattstrikkes på rundpinne 5,5 med raglanfelling i et tykt og lekkert garn i ren bomull, TRYSILGARN COTTON GRANDE. Ønsker du langgenser eller tunika? Bruk samme oppskrift, og strikk bolen så lang du ønsker. Se flere trendy farger!
KUL KONTRAST
Sommergenseren som er like fin hele året strikker du i TRYSILGARN TUVA HELÅRSGARN i myk bomullsmiks. Hele jumperen strikkes i et enkelt og effektfullt strukturmønster, mens smale kanter i kontrastfarge gir det lille ekstra.
SIKKSAKK-GENSER
Alle trenger en skikkelig go’genser! En du kan slenge på til jeans og joggis, og bare kose deg i. Dette er nettopp en sånn genser. Du strikker den i TRYSILGARN IGLO ULLGARN i ren ull på pinne 8. Og vi tipper det enkle mønsteret går greit for deg som er fersk også.
PURPLE HEKLE-DRØM
Tenk så gøy og så enkelt! Nå kan du hekle et superlekkert sjal i fine ton-i-ton sjatteringer! Nyheten CRAZY WOOL COOKIES i 200 grams nøster er et multifarget, selvstripende garn i fin ull-blend. Garnet er også supert til hekling i bestemorsruter og hele plagg til små og store.
CHOCO STRIKKE-SKJERF
Ett nøste = ett superlekker langskjerf i nydelig hullstrikk! Høstens megatrend CRAZY WOOL COOKIES i 200 grams nøster er et selvstripende garn i fin ull-blend. Vi har 10 flotte farge, og garnet er helt perfekt til alle typer strikkeplagg og tilbehør til både barn og voksne.
SARTE FARGER
En genser med klassisk rundfelling er en supertrendy sesongvinner. Denne strikker du i TRYSILGARN SUPERWASH ULLGARN, men du kan også velge SPORTSGARN i ren ull. Det er fargene som gjør denne spesielt delikat, men mønsteret er flott i klassiske farger også.
HEKLET STORPUTE
Nå kan du hekle en lekker gulvpute i SOFT INTERIØR som er et mykt interiørgarn i 50% bambusviskose og 50% akryl fra TRYSILGARN. Detter går raskt med dobbelt garn i fastmasker på heklenål nummer 5. Sjekk flere flotte farger i denne kvaliteten, og miks dine personlige fargefavoritter!
PAULINE RAGLAN
Finere og enklere blir det ikke! Og absolutt ALLE – og så noviser med pinner og garn – kan strikke en så superenkel genser i glattstrikk og raglanfelling. Denne er i TRYSILGARN COTTON GRANDE som er et mykt, litt tykt bomullsgarn på pinne 5. Nå blir det én i hver farge!
PEGGY GENSER
Freshe farger og striper i alle bredder og fasonger er sommerens store trendhit. Denne strikker du superkjapt i TRYSILGARN COTTON GRANDE – et mykt og lekkert, chunky 100 prosent bomullsgarn på rundpinne 5. Striper i 4 eller 2 farger? Dét bestemmer du!
PERNILLE TUNIKA
Den supersøte kjolen strikker du i TRYSILGARN TUVA som er et mykt blandingsgarn i 50% bomull og 50% akryl. Det fine hullmønsteret kombinert med striper i glattstrikk gir en lett og luftig sommerkjole, og oppskriften får du fra 2 til 12 år.
PETRA TOPP
Strikk en myk og deilig sommertopp i TRYSILGARN TUVA i bomull-akryl-miks med effektfulle striper i et enkelt hullmønster. Prinsippet er superenkelt; bolen strikkes på rundpinne før det økes til ermene og for- og bakstykket strikkes ferdig hver for seg fram/tilbake.
Jumper
Strikk en nydelig jumper med lange ermer i TRYSILGARN PERU i ull-alpakka-blend. Denne feminine saken i fint og enkelt hullmønster passer perfekt til både jeans, og til korte og lange skjørt.
BLÅ-HVIT SOMMER
Strikk flotte puter i 2 farger. Denne passer perfekt både hjemme og i sommerhuset. Du strikker den på rundpinne 4,5 i SOFT INTERIØR som er et mykt interiørgarn i 50% bambusviskose og 50% akryl. Hvorfor ikke lage en deilig sofakrok med en fin putesamling i avstemte farger?
KUL & SYNLIG!
Høsten er lang og det blir tidlig mørkt. Pass på at både barn og voksne som ferdes ute i mørke kvelder er godt utstyrt med godkjente reflekser. Nå kan du strikke kult tilbehør til små og store i NORDLYS REFLEKSGARN – garn med reflekterende tråd. Dette går kjapt på pinne 8.
Fin genser
Myk og lekker alpakkablend er aldri feil, og kombinert med en superfin stjernebord i rundfelling spår vi suksess. Genseren strikkes i TRYSILGARN PERU alpakkablend, med mønster i EVENTYR ullblend. Printgarnet EVENTYR gir flott ton-i-ton stripeeffekt uten å bytte garn.
LYSER OPP
Strikk høstens fineste lue og pulsvanter i fine fletter. Vi tipper settet er like populært til husets tenåring og til mor selv. Strikk i NORDLYS REFLEKSGARN – garn med reflekterende tråd på p 8, og sørg for å bli sett i høstmørket. Det blir aldri for mange reflekser.
KULE KLUTER
Strikk flotte kluter og hekle en bordskåner i det tykke bomullsgarnet TRYSILGARN COTTON GRANDE. 100 % bomull er perfekt til dette. Klutene kan du strikke i forskjellige strukturer og bordskåneren hekler du i dobbelt garn. Husk at vi har flere flotte farger å velge i!
STILIG GENSER
Strikk genser med supertrendy Setesdalskryss og rundfelling! Den strikkes i et nytt, tykt ullgarn, TRYSILGARN ARCTIC FRITIDSGARN i ren, ny ull på pinne nummer 5. Bolen og ermene strikker du raskt i enkelt glattstrikk, og rundfelling gir minimalt montering.
VOTTER & SOKKER
Ingenting er som tova ull, og i vinter kan du kle deg deilig varmt på hender og føtter. Disse strikker du i TRYSILGARN ARCTIC FRITIDSGARN i ren, ny ull på pinne nummer 6. Vi anbefaler at du tover for hånd. Da har du bedre kontroll med størrelsen og formen.
Fana til de minste
De minste vil også ha Fana! Her er en ny variant i friske farger med åttebladrosa nederst på bolen. Strikkingen går veldig greit på rundpinne med praktisk raglanfelling. Strikkes i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN.
Strandveske
En kul standveske hekler du selv i MAKARONI som er et nytt, spennende tubegarn i ren og vaskbar polyester. Dette går kjapt med heklenål nummer 7, og du har mange, deilige sommerfarger å velge i. Vesken er like fin som shoppingbag, så hvorfor ikke droppe plastposen og hekle flere!
SOMMER-FIN TOPP
Nå kan du hekle en lett og luftig sommertopp til Vesla og deg selv! Begge hekles i TRYSILGARN REN BOMULL på heklenål nummer 4. Mønsteret er enkelt i fastmasker, staver og doble staver. Har du lyst til å lære? Da bør du ta en titt på YouTube!
Flettegenser
En lang, lun helårs-genser strikker du i en kombinasjon av perlestrikk, glattstrikk og med en megaflette midt foran. Enkelt og effektfullt. Du strikker den TRYSILGARN PERU som er et nydelig garn i ull-alpakka-blend, og hele herligheten strikkes i tredobbelt garn.
Barnegenser
Skjønne unger må ha myke, lune og deilige alpakkaplagg. Denne fine flettegenseren funker like godt til både gutter og jenter, og du strikker den raskt i dobbel TRYSILGARN PERU på pinne nummer 5. Nå får småtrollene et garantert kløfritt plagg som tåler hverdagsbruk.
Strikk et flott sett!
Duskelue, skjerf, pulsvanter og votter i et nydelig flettemønster! Alle delene er strikket i vårt nye SuperUll TrysilGarn i 100 % ren, ny superwashbehandlet ull. Garnet er deilig å strikke av og det går greit på pinne 4. Strikk i natur eller velg din favorittfarge!
DELIKAT DAMASK
Vi elsker det flotte damaskmønsteret. Hele jakken strikkes på rundpinne med TRYSILGARN PERU alpakkablend i mønsteret og EVENTYR ullblend i bunnfargen. Printgarnet EVENTYR gir en lekker ton-i-ton stripeeffekt.
GUTTAS FAVORITT
Vi frister de store gutta med ny genser! Strikker han ikke selv ennå – er det kanskje noen som forbarmer seg? Denne er enkel og strikke i TRYSILGARN ANNA på pinne 7, med passe maskuline detaljer med kjedefletter, glattstrikk med vrangen ut og bestefarsknappestolpe i halsen.
MYKT MED HULL
En lang kardigan er et deilig bruksplagg både på jobben og på fritiden. Denne i et lettstrikket hullmønster kombinert med enkel glattstrikk og strikkes i TRYSILGARN TUVA HELÅRSGARN som er et garn i myk bomullsblend. Utfordringen nå er å velge.
NOSTALGI
Strikk et nydelig, nostalgisk sett til en liten Søtnos. Mammastrikkerne, tanter og bestemødre. Alle elsker den gammeldags kysen og fin-fin blondestrikk til jentebabyen. Her er oppskrift på en skjønn liten jakke, kyse, kjole og sokker strikket i TRYSILGARN BABY ULL.
Barnegenser
Vi garanterer at alle jenter og gutter vil elske denne gøyale stripegenser med tryllelue til – som vips! blir en lun løshals. Begge deler strikkes på pinne 6 i TRYSIL LINA som er et slitesterkt garn i ullmiks og finnes i fine, friske farger.
KLUTEDILLA
Hele Norge har klutedilla og nå kan du strikke fargerike kluter og håndklær i TRYSILGARN REN BOMULL i 100 prosent egyptisk bomull. Disse lyster opp både på kjøkkenet og på badet, og vi foreslår at du samtidig gir hytta og sommerhuset et skikkelig fargekick nå!
COOL KIDS
Mammastrikkerens drøm! Vi elsker en kul, liten kid i baggy bukser, jakke og lue på snei. Her er et raskt strikkeprosjekt i TRYSILGARN LINA som strikkes på pinne 7. Alt er enkelt å få til i vanlig glattstrikking og vrangborder, og like fint til smågutter og småjenter i kule farger!
NATURLIG & LUFTIG
Strikk en løs og ledig genser i luftig og enkelt hullmønster. Du strikker den selvsagt i TRYSILGARN NATUR i ren og utrolig myk ull/bomull-blend. Fasongen er enkel og strikkingen går veldig greit unna på pinne 5,5. Denne er like fin til skjørt, over en kjole og til jeans!
Pynte ute
Gi uteplassen en makeover med heklet tilbehør i sommerlige farger. Dette hekler du i MAKARONI som er et nytt og lubbent tubegarn i ren polyester som fint tåler sommeren i utestua. Nå kan du hekle brikker eller en lang løper, og fine kurver til frukt og brød og hva som helst.
Sommerputer
Skap sommerstemning på terrassen med noen nye puter i lekre aquafarger! Prøv å mikse flere ensfargede og flerfargede puter i en fin hagesymfoni. Disse strikker du raskt på pinne 10 i MAKARONI som er et nytt, tykt tubegarn i ren polyester som fint tåler sommeren i utestua.
Aran-genser
Den flotte Aran-genseren er et praktstykke du vil få glede av i uendelig mange år. Det blir aldri umoderne, og en flettegenser er like flott til jeans som til skjørt eller kjole. Denne strikkes i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN.
Lekker genser
Den lekre genseren strikkes i dobbel TRYSILGARN PERU på pinne nummer 5. Peru er et mykt garn i ull-alpakka-blend, som gjør at det fine flette- og strukturmønsteret kommer nydelig frem i fint relieff.
Flettegenser
Yndlingsgenseren strikker du i lubne fletter og enkel perlestrikk i TRYSILGARN PERU. Peru er et behagelig garn i ull-alpakka-blend, og hele genseren strikkes i tredobbelt garn på pinne nummer 7. Her er den perfekte genseren du kommer til å flytte inn i. Last ned oppskriften her.
Favoritten
Den trendy favorittgenseren strikker du i dobbel TRYSILGARN PERU på pinne nummer 5. Peru er et mykt og holdbart garn i ull-alpakka-blend som passer i alle typer plagg. For- og bakstykket strikkes fram- og tilbake i enkel intarsia i tøff struktur og glattstrikk.
Singlet
En luksus-singlet strikker du kjapt i glattstrikk på rundpinne nummer 3 i TRYSILGARN PERU. Peru er et mykt og kløfritt garn i ull-alpakka-blend de fleste vil elske rett på huden. Her har du et fint basic-plagg du fint kan bruke som undertøy, som topp under genseren eller alene.
Poncho
Du kommer til å elske denne i enkelt strukturmønster i deilig lun TRYSIL ALPA alpakkamiks. Dette er et enkelt strikkeprosjekt, og du har noe lunt å kaste over deg når kulda kryper på. En poncho funker dessuten hele året.
Luksussjal
Vi elsker dette flotte luksussjalet strikket i enkle fletter. Om du velger TRYSIL ALPAKKA i ren alpakka eller TRYSIL ALPAKKA SILKE er nesten et umulig valg. Begge garntypene er helt fantastiske. Du starter nede i spissen så du kan strikke sjalet akkurat så stort du vil.
Møster
Strikk en skjønn genser i fin mønstermiks og rundfelt bærestykke med fletter. Hele genseren strikkes på rundpinne, og dermed er det nesten ikke montering etterpå. Denne er i TRYSIL SUPERWASH ULLGARN eller TRYSIL SPORTSGARN med samme strikkefasthet.
Aran-genser
Strikk en deilig Aran-genser med fantastisk flott flettemønster til ungene. Oppskriften går fra 2-12 år. Du strikker den på rundpinne i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN. NB! Se EP15-16 med oppskrift til dame.
Setedalsmønster
Vi elsker det klassiske Setesdals-mønsteret med tradisjonelle kryss og enkle border. Husk at du enkelt kan skifte uttrykk ved å velge andre farger som f.eks. natur og beige eller natur og grått. Du strikker den på rundpinne i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN.
Hettegenser
Setesdals-genseren blir hettegenser og en innertier hos alle gutter og jenter fra 2-12 år! Denne er super til både skole og fritid, og strikkes raskt på rundpinne i TRYSIL SUPERWASH ULLGARN eller TRYSIL SPORTSGARN med samme strikkefasthet.
FINE FLETTER
En kardigan med fine fletter og enkelt strukturmønster strikker du i TRYSILGARN SPORTSGARN eller SUPERWASH ULLGARN i ren ull. Her har du en feminin og klassisk jakke som er perfekt til både jeans, kjole og skjørt. Husk at vi har mange fine farger å velge i!
Islender
Den klassiske islenderen får stadig nye tilhengere. Her har du en stayer og et perfekt plagg både til det hippe bylivet og til sport og fritid. Du strikker den på rundpinne i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN.
Barnegenser
Klassisk patentstrikk blir mye kulere med fine ton-i-ton fargegraderinger. Det synes alle små og litt større gutter og jenter. Denne strikker du i dobbel TRYSILGARN PERU som er et mykt og deilig garn i ull-alpakka-blend. Selv kløunger vil elske den fine hverdagsgenseren.
Lue og langskjerf
Strikk et deilig sett med lue og langskjerf! Her går kjapt i 100% ren ull i enkelt hullmønster og rillestrikk på pinne nummer 9. Dette er et fint, lite strikkeprosjekt som også passer for deg som er ganske fersk med pinner og garn!
Genser
Hva synes du om denne genseren? Oppskriften gir deg størrelse fra 1 - 10 år. Du velger selvfølgelig farger selv, men her finner du garntype og fargenummer, om du ønsker en helt lik. Du trenger 4 - 8 nøster for å strikke en slik genser. Med garn til Europriser blir dette en flott genser til en lav pris.
Jakke & Genser
Leter du etter et nytt strikkeprosjekt? Hva med en lekker kofte eller genser med fine åttebladroser og rund sal til både han og henne? Disse strikkes i TrysilGarn SuperUll i 100 % ren, ny superwash ull! Ta en titt på sesongens lekre, nye farger i petrol, denim og valmue.
Skjerf
Har du litt tid og har lyst på et nytt skjerf? Hva med dette?
Ta turen innom din Europris-butikk, eller sjekk fargene ved å skrive EVENTYR i søkefeltet - da får du opp garntypen du skal bruke til å hekle dette skjerfet. Du trenger kun 2-3 nøster.
SETT FARGE PÅ FØTTENE!
Tenk så enkelt! Strikk strømper og sokker og alle andre plagg som må tåle mye bruk og vask, med selvstripende garn. Dette er ren strikke-magi! Nå får du TRYSILGARN SAGA PRINTGARN i 6 spreke farger, og enkel oppskrift på superfine sokker til hele familien fra skostørrelse 20 til 46.
BABY-TREND
Babystrikk fra 50- og 60-tallet får fart på strikkepinnene om dagen! Alle babyer bare MÅ HA en romper eller fler! Så nå deler vi oppskrift på en superskjønn fletteromper og en deilig knappegenser til de aller minste. Selvsagt strikket i TRYSILGARN BABY ULL i ren merinoull.
C2C TRILLERILLE BABYSETT
Strikk en superenkel og morsom genser og lue i rillestrikk og C2C, corner-to-corner-teknikk, med bukse i glattstrikk. Strikkes i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskrift i 0-12 måneder.
Sett til de minste
Nå deler vi et nydelig strikkesett med jakke, bukse og sokker til de aller minste smårollingene. Du strikker det i 100% Merino Superwash Baby Ull. Velger du moderne, nøytrale farger er dette perfekt både til små jenter og gutter.
LEKKER HELE ÅRET
Ingenting slår en klassisk raglangenser i utrolig behagelig miks av 46 prosent ull og 54 prosent bomull. Her går det kvikt på rundpinne 5,5, og med raglanfelling blir du raskt helt ferdig uten søm! Vi anbefaler TRYSILGARN NATUR i deilige helårsplagg til alle.
Lang Fanajakke
Fana er en av VÅRE flotteste kofte-klassikere. Nå får du den koselige klassikeren i ny og lengere utgave med rundfelling og glidelås. Du strikker den på rundpinne i TRYSIL SPORTSGARN eller TRYSIL SUPERWASH ULLGARN.
Genser
Hva blir ditt neste prosjekt? Vi unner alle å bli kjent med TRYSIL PERU som denne er strikket i. Både bolen og ermene går rast unna i ensfarget glattstrikk på rundpinne før alle deler samles på en pinne og genseren strikkes ferdig i mønster og rundfelling.
Strikkejakke
En lun langjakke med fine detaljer kan du bruke til absolutt alt – hjemme og på jobben. Her går det unna på tykke pinner i TRYSIL HULDRA som er et garn i lettstelt ullmiks. Store, ribbestrikkede lommer og stolpe med fine knapper er praktisk, og gir dessuten jakken et flott preg.
LUN & CHUNKY
Her er årets favorittgenser! Storgenseren i mykt og lubbent ullgarn strikker du kjapt på rundpinne 8. Du strikker den i TRYSILGARN IGLO ULLGARN i ren ull. Dette er den perfekte genseren til kjølige sommerkvelder, men den er absolutt like aktuell utover høsten.
Favorittgenser
Hva synes du om denne storgenseren i enkel glattstrikk med ribbestrikkede ermer og løshals som fort blir hette når det trengs. Du kan enkelt strikke genseren kortere – eller lang som en tunika etter lyst og behov. Den strikkes på pinne 7 i TRYSIL ANNA, drømmeprosjekt.
Til Go'gutten..
Den fineste, enkleste Go’gutt-genseren er selvsagt like fin til Go’jenter! Der gjør vi ingen forskjell! Oppskriften går fra 2 til 12 år i enkel glattstrikk og raglanfelling. Den strikkes i TRYSIL ANNA – et garn med fin struktur som er godt å strikke med. Dette går radig på pinne 7!
Pippi-genser
Den fineste Pippi-genseren strikker du raskt, og den passer både til gutter og jenter! Du strikker den i TRYSIL SPORTSGARN i ren ull eller i TRYSIL SUPERWASH ULLGARN som har samme strikkefasthet. I et enkelt stripemønster med fin lommedetalj.
Lekker genser
Hva med en lun og lekker genser i deilig ren ull? Mønsteret er evig klassisk, og inspirert av grønlandske folkedrakter. Med rundfelling har du minimalt arbeid med montering. Vi har valgt fine, nøytrale nyanser i brunt, beige og ubleket, men kanskje ønsker du å strikke i dine egne favoritter?
LILLE RILLENURK BABYSETT
Strikk et fint lite tofarget sett med jakke, lue og sokker i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskriften er i størrelser fra 0-12 måneder.
PRINS & PRINSESSE BABYTEPPE
Lunt og mykt teppe til den lille prinsen eller prinsessa strikker du i dobbel TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Teksten broderes til slutt med attersting.
HJERTERANKE BABYSETT
Nydelig sett med jakke, lue, selebukse og sokker i fint og enkelt hullmønster og glattstrikk. Alt strikkes i TRYSILGARN BABYGARN i 100 prosent merinoull. Oppskrift i 0-12 måneder.
MYK BRIS - Maryana Genser
Fin genser med fint mønster. Mellomstore masker.