Home Outdoor
Produktnummer:
161129

Bord kunsttre

70x70 cm
799,00
799,00
799.00
799.00
799,-
Ikke på nettlager
Produktinformasjon
Lite og koselig kafébord for mindre uteplasser som balkongen eller kafeen om du er så heldig å drive din egen. Det er et solid og stabilt bord som krever minimalt med vedlikehold. Bordplate i slitesterkt non-wood materiale, en type plast som ser ut som treverk. Ramme i aluminium.

VEDLIKEHOLD OG RENGJØRING:

Vi anbefaler at det ikke settes glass eller andre gjenstander som kan reflektere varme fra sollyset direkte på bordplaten da dette kan ødelegge kunsttreet. Det kan lett oppstå brennmerker på grunn av «forstørrelsesglasseffekten». Dette gjelder hovedsakelig når bordet ikke er i bruk, men allikevel står utsatt for sol.
Under varierte værforhold og om vinteren, anbefaler vi sterkt at produktet blir lagret i et tørt område med passende tildekning. Fletten blir sprø ved kuldegrader og møblene bør derfor ikke benyttes under vinterhalvåret. Pass på at varen er ren og tørr før den settes til lagring.
Hvis det vises rent metall på grunn av oppskraping, anbefaler vi at du behandler det med en rusthemmende lakk eller lignende.
Kontroller regelmessig at alle skruene er skrudd helt fast.
Sørg for å feste utemøblene dine (flytte dem i le) om det er fare for at de kan blåse bort.
Når varen ikke brukes anbefaler vi at du benytter overtrekk. Dette er med på å forhindre solbleking og forringelse som ikke dekkes av reklamasjonsretten.
Både flett og puter kan impregneres med Textil Sterling (500ml) for enklere vedlikehold. Selges i alle våre butikker.
Produktdetaljer
Produktnummer
161129
GTIN
7022810516628
Bredde (cm)
70 cm
Dybde
70 cm
Høyde (cm)
82 cm
Størrelse forpakning
71,5 x 71,5 x 12 cm
Lagerstatus i butikk