Produktnummer:
176484

Tønnegrill

4Grill Batavia
1999,00
1999,00
1999.00
1999.00
1999,-
Ikke på nettlager
Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager.
Betal i butikk. Klar om 2 timer!
Produktinformasjon
Tønnegrillen fra Batavia 4Grill er helt unik! Meget anvendelig med 4 praktiske funksjoner. Den griller, røker og koker. Når du er mett, kan du også bruke den som peis! Inviter familie og venner til å nyte de fantastiske smaker fra den hotteste grillen noensinne. Enkel og hurtig montering. Dette er den ultimate kullgrillen. Vi anbefaler bruk av grilltrekk for å beskytte grillen din mot vær og vind. Grilltrekk selges separat.

VEDLIKEHOLD OG RENGJØRING
Vask grillen med varmt, mildt såpevann. Sett den gjerne inn med ett tynt lag med olje, rapsolje f.eks. Fjern også overflødig fett fra grillens innside regelmessig med en plast eller treskrape. Ta bort støpjernrist, plate og brennerne før rengjøringen. På bevegelige deler som hengsler, hulbolter og dører kan man smøre med smøremiddel (universalspray).Vask risten med mildt såpevann før førstegangsbruk. Lengst levetid får ristene hvis de vasker etter hver gang de brukes og/eller brennes rene for fett og matrester etter hver gang man her benyttet grillen.
Grillristen rengjøres mens grillen er varm, for eksempel lite etter at den er brukt. Fjern grove mat- eller fettrester med grillskrape eler grillbørste. Jo varmere risten er, jo enklere er den å rengjøre. Fettet som samler seg i bunnen og lokket på grillen kan løses opp og fjernes med fettoppløsende rengjøringsmiddel, kjøkkensvamp og varmt vann.
En gassgrill bør holdes fri for skitt og fett for ikke å forringes. Overflaten behøver omtrent samme behandling som en bil for at den ikke skal ruste og bli stygg.
Vi anbefaler overtrekk for enklere vedlikehold. Våre overtrekk beskytter og forlenger levetiden på grillen.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
176484
GTIN
4050255029345
Diameter
57 cm
Høyde (cm)
100 cm
Størrelse forpakning
42 x 60 x 60 cm
Lagerstatus i butikk