Fryste matvarer fra Iceland hos Europris

Iceland Mat er et konsept fra den engelske dagligvarekjeden Iceland Foods. Iceland er en unik britisk matkjede med vel 970 butikker over hele Storbritannia, og har i tillegg en stor og voksende eksportvirksomhet til over 40 land. Norske eiere har franchiserettigheter på konseptet i hele Norden, og har åpnet 5 butikker i Norge. De finnes på Stovner Senter og St Hanshaugen i Oslo, på Bekkestua, i Asker og Larvik.

HVORFOR FRYST?

Iceland startet som en butikkjede med bare frosne produkter. Det har utviklet seg, men likevel har Iceland mye større andel av frosne varer i butikkene våre enn andre kjeder. Hvorfor?

Fordi fryst er det nye ferske...

Ved å fryse ned varene rett etter plukking, fangst eller innhøsting bevarer varene næringsinnholdet og ferskheten i langt større grad enn om varene skulle fraktes ferske hjem til deg. Det er heller ikke nødvendig med konserveringsmidler eller fargestoffer for at det skal se bra ut og smake godt. Det er også mer bærekraftig siden det reduserer svinnet, samt at Iceland kan skaffe varer fra hele verden rett hjem til ditt kjøkken...

I Europris kan du nå finne et utvalg fra sortimentet til Iceland innen frysevarer, deriblant pizza, ferdigretter, kaker, grønnsaker, sjømat, brødvarer og småretter.

DISSE BUTIKKENE FØRER ICELAND-PRODUKTER

Alta
Egersund
Florø
Fredrikstad
Gjøvik
Grasmyr
Grini Pluss
Holmestrand
Hønefoss
Jevnaker
Kjørbekk
Lade
Lillehammer Pluss
Moss
Nanset
Raglamyr
Sandvika
Sarpsborg
Sola
Stavanger/Støperigaten
Stord
Strømsø
Sørlandsparken Pluss
Tiller Pluss
Ålesund Pluss
Åsane Liamyrane
Åssiden