Alt du trenger til advent

Tiden som bygger opp mot den store høytiden er minst like fin som høytiden selv. Adventstid er ventetid, og vi bruker den på å være sammen, forberede oss til julen med bakst, pynt, julegaveinnkjøp og kos.

 

Vakre adventsstaker

En adventsstake har hedersplassen i mange norske adventshjem. Det er kanskje ikke så rart da den for mange er selve symbolet på den magiske ventetiden. Hos Europris har vi flere adventsstaker å velge mellom, og du finner noe du liker uansett stil og prisklasse! Plasser stakene på kommoder, i hyller eller i vinduskarmene og la de skinne i mørket som har lagt seg. Adventsstakene vil lyse opp hele førjulstiden, og gjøre mørketiden koseligere

Skinnende stjerner

Når julestjernene henges opp i vinduer er det helt klart adventstid. Hos Europris tilbyr vi et bredt utvalg julestjerner slik at alle finner noe de liker. Det dukker stadig opp nye adventsstjerner som følger trendene i norske julehjem - slik er det også hos Europris! Vi har stjerner med glitter, i ulike farger og størrelser. Et tips er å henge en julestjerne langs veggen, for å spre litt lys og liv over et ellers monotont område. I tillegg har vi vakre stjerner på fot, som du lett kan plassere på mindre overflater, slik som sidebord, skjenk og lignende

Stjerner uten lys

Vi har også et utvalg dekorative adventsstjerner uten lys! Her trenger du ingen batterier eller lange ledninger - heng de vakre stjernene akkurat der du ønsker, uavhengig av strømuttak. Disse ensfargede julestjernene glir inn sammen med all slags julepynt og dekor. De er vakre alene eller i kombinasjon med rødt og grønt for en herlig blanding av nytt, gammelt, moderne og tradisjonelt! Du kan selvsagt også velge å ikke lyssette våre julestjerner med lys, om du synes de gjør seg fint et sted uten strømuttak i nærheten.

Dekor og levende lys til advent

Mange velger den tradisjonelle fargen lilla på sine adventslys, men her står du fritt til å velge - i alle fall hos Europris! Vi har kubbelys, kronelys og telys i lilla eller klassisk hvitt. Velg det som passer best i ditt advents- og julehjem!

Sett lysene i lysestaker eller skap egne dekorative fat med kubbelys, kongler, mose og grankvister. Med adventslys i hus, får du adventsstemning uansett farge eller stil på både lys og interiør. Ønsker du å fremheve sesongens vakre farge, kan du inkludere noen servietter, brikker og duker i tradisjonell, rik adventslilla.

Du kan velge mellom levende kubbelys, kronelys og telys, eller gå for samme varianter i LED. Er du glad i mange lys, kan det være lurt å ha flere LED-lys for økt brannsikkerhet. I tillegg er det lettere å holde styr på alle LED-lysene med fjernkontroll eller timer-funksjon. På den måten slipper du å blåse ut eller slukke et og et lys. Du får den samme gode stemningen med LED-lys, men en tryggere feiring.

Lysguide

Som en av Norges største aktører på salg av lys ønsker vi å dele med deg våre beste råd og tips ved bruk av levende lys, samt mer om våre lyskvaliteter og merker.