Skap et ryddig hjem med smarte oppbevaringsløsninger

Rot tar mye plass, krever tid og skaper stress. Samtidig kan det oppleves overveldende å rydde i rot man har brukt en livstid på å skape. Men rydder du ordentlig skal det minimalt til for å opprettholde et organisert hjem.

Det første du trenger er gode oppbevaringsbokser, deretter funksjonelle reoler eller hylle-systemer. 

Smarte oppbevaringsbokser

ORTHEX SMARTSTORE

Tåler fra -40ºC til 120ºC. Godkjent for oppbevaring av mat og kan stables. Resirkulerbar plast. 10 års garanti. Produsert i Sverige.

PLAST TEAM HOMEBOX

Tåler fra -20ºC til 100ºC. Godkjent for oppbevaring av mat og kan stables. Resirkulerbar plast. 5 års garanti. Dansk design.

SMART OPPBEVARING PÅ SOVEROMMET

Med vårt store utvalg av plastbokser og oppbevaringskurver i plast blir jobben med å skape orden og frigjøre plass mye enklere. 

En Bedroller er en flatere plastboks på hjul som du enkelt kan fylle med sengetøy og tepper, og dermed rulle inn under senga! Slik skjuler du enkelt rot og forhindrer overfylte skap på soverommet.

Våre plastkurver og plastbokser kan fylles med bøker, klær og puter, og plasseres på toppen av klesskapet. Det handler om å se mulighetene for rom og utnytte den plassen vi har.

SYSTEM PÅ VASKEROMMET

Bruk ulike plastkurver til mørk og lys vask, og etter hva slags program klærne skal vaskes på, for en mer effektiv vaskejobb og hverdag.

En oppbevaringskurv kan også tildeles hvert medlem av familien slik at sokker, undertøy og andre klær ikke havner i feil klesskap.

Plastkurvene kan brukes til oppbevaring av vaskemidlene, og gir en mer ryddig tilværelse. 

KAOS I GARASJEN?

En oppbevaringskasse i plast er slitesterk og fungerer bra for oppbevaring av alt av verktøy og annet utstyr vi stuer bort i garasjen. Gamle skisko og den elektriske drillen kan nå enkelt få hver sin plass, og du slipper en timelang leteaksjon hver gang du skal finne frem utstyr eller verktøy.

Husk å merke både boksene, også hvis de er gjennomsiktige.  

PÅ LOFTET

Smartstore og Homebox oppbevaringsbokser er luft- og støvtette. Dette gjør dem ypperlige til å oppbevare sakene dine på råloft eller i kjeller og utebod.

Med en oppbevaringskasse av plast vil for eksempel de store vinterjakkene vi rydder bort ikke lukte av bod eller kjeller når vi henter dem fram igjen. Samme med skjerf, luer og alt annet vi setter bort ved sesongskiftene. Kassene tåler også minusgrader ned til minus 40.

FÅ ORDEN I SYSAKENE!

Bokstavelig talt. Plastboksene og plastkurvene er et fint lagringssted for nål og tråd, garnnøster og strikketøyet. Med en Bedroller på hjul kan du enkelt rulle den under sofaen eller kanskje til og med godstolen der du sitter med strikkingen.

Oppbevaringsbokser passer til alle typer hobbysaker som utstyr til scrapbooking, maling og tegnesaker.

Lær barna å rydde opp selv!

Barnas leker har i teorien alltid sin rette plass på barnerommet. Likevel har lekene en tendens til å flyte over i både stue og på kjøkkenet. I tillegg til å være en kilde til rot, tar leker mye plass. Lær barna å rydde opp etter seg med godt merkede plastbokser og få orden.

Ved å gjøre oppryddingen av leken litt mer oversiktlig og med noen retningslinjer vil barna synes det er enklere å fullføre jobben. Skaff en plastboks eller en plastkurv til hvert av barna til for eksempel spill, bamser, dukker og tegnesaker.

Frigjør plass på kjøkkenet

Ikke la det kjøkkenutstyret dere sjeldent bruker ta opp for mye plass i skapene! Kjøkkenet er typisk rom der det melder seg et oppbevaringsbehov. Kjøkkenskap og skuffer blir overfylt med elektriske maskiner, ekstra servise og gryter vi kanskje ikke bruker like ofte.

Ta en ryddedag og legg utstyret i oversiktlige plastbokser, som du setter i boden. Er det fullt i boden vil plastbokser med lokk beskytte utstyret så det fint kan stå i garasjen.

Hva har du i roteskuffen? 

Vi har alle en kommode fylt med rot et sted i hjemmet. Hva med å bruke våre flettede plastkurver som skuffeinndelere og bruk en kurv til regninger, en til nøkler, en til briller osv? 

Smart dekor

Oppbevaringsbokser og plastkurver er ikke bare funksjonelle, de kan også være dekorative. Hyller som er overfylt med ting og tang kan oppleves som rotete, så hvorfor ikke sette ting i system og få en mer ryddig overflate ut mot rommet? Våre flettede plastkurver er stilrene og kommer i både sort og hvitt. Orden er mer dekorativt enn man skulle tro!

Ryddig i bod og garasje

I bod og garasje har man ofte mange ting og liten plass. Men det er ikke noe problem!

Unngå rotebod

Vi kjenner alle til det rommet i huset som benyttes for oppbevaring av rot. Stedet hvor vi lagrer vintersko på sommeren og julepynt alle måneder bortsett fra desember. Å finne frem til noe du kastet på boden i fjor er ikke alltid like lett når du faktisk har bruk for det igjen. Ta tak i roteboden en gang for alle og innred veggene med en garderobeinnredning skreddersydd for din bod.

 

Reoler og kurver i system

Reoler og kurvsystem gjør seg utmerket i både boden og garasjen. Smart organisering av redskaper, utstyr, klær og andre saker lønner seg! Skinnene skrus rett på veggen, og du setter opp så mange hyller du trenger. 

Et slikt hyllesystem får ting opp fra gulvet og gjør det enklere å holde ellers rotete rom ryddig. Fungerer også fint til oppbevaring av verktøy i garasjen. 

 

EKSTRA BOD I HAGEN?

Noen ganger har man rett og slett ikke plass nok i bod og garasje. Da kan man kanskje løse problemet med en ekstra hagebod?