Egg for påskeelskere

At påskemorgen slukker sorgen er helt sikkert, og vi vet hvorfor: Å åpne et påskeegg fylt til randen av all verdens godsaker er en god start på dagen for de aller fleste. Enten du er liten eller stor. Er du blant dem som foretrekker å fylle påskeegget selv finnes det en mengde godteri å velge mellom –både enkeltvise innpakkete biter/figurer og mindre poser som passer perfekt i eggene. Fyller du egget med med godteri i løsvekt kan du tilpasse innholdet etter helt etter smak og fylle det med hver enkelts favoritter. For de som ønsker en enkel løsning har vi ferdig fylte påskeegg. Vi har utvalget – du har valget!

Eggejakt

Påskeegget er kanskje påskens mest populære tradisjon, men hvordan egget overrekkes har også tradisjoner. Eggejakt er kanskje den mest populære, allmenne tradisjonen. – spesielt morsomt og spennende for barna, men også en veldig hyggelig aktivitet som hele familien kan være med på. Mange arrangerer også eggejakt for barna i nabolaget, for klassen eller m det kommer påskegjester med barn. Jakten kan foregår både utendørs og innendørs. Du kan gjemme eggene i hagen eller i oppvaskmaskinen – vær kreativ, desto rarere gjemmested, desto bedre. Vil du øke spenningen enda litt kan dere lete på tid, lage skattekart (eggekart), rebusløp eller en quiz som fører deg et skritt nærmere gjemmestedet for hvert riktige spørsmål.

Påskeegg-favoritter

Hos Europris finner du påskeegg i alle varianter. Velg blant ulike størrelser, farger og motiver. Vi har det bittelille egget som passer minstemann til kjempedigre egg til store godteelskere. Fyll opp ettere smak og behag med både innpakket godteri eller godteri i løsvekt. Vil du gjøre det enkelt, har Europris også et ferdig fylt påskeegg som inneholder en god miks av søte og sure favoritter som Skittle, Twix og Chupa Chups. Det ferdig fylte påskeegget er en storfavoritt og bestselger hos Europris i påsken, kanskje ikke så rart – klar, ferdig, spis!