Få et forspill som varer

Forspill blir raskt glemt i et spontant øyeblikk, men det kan utgjøre hele forskjellen når det kommer til kvaliteten og lengden på sexen du har. Det kan øke lysten din til det punktet hvor du kjenner at hele kroppen din vibrerer av opphisselse før du overhode har startet på selve samleiet.

Vær oppmerksom

Det er viktig å huske på at forspill er mer enn å klargjøre partneren din for sex, men at det er en opplevelse som skal bidra til å bygge opp stemningen og intimiteten mellom dere. For å få mest mulig ut av forspillet bør du være fokusert på partneren din. Et godt tips er å legge bort mobilen og slå av TV-en.

For å bygge opp lysten før dagens høydepunkt kan det være lurt å flørte med partneren din gjennom dagen. Prøv å være litt ekstra oppmerksom, kanskje han, eller henne, har litt stive muskler i nakken?

I så fall, vil en perfekt start på kvelden være å invitere inn til et oppvarmet soverom og overraske med massasje. Ved å bruke romtemperert massasjeolje bidrar du til å senke stresset og dere får enda mer nytelse ut av akten.

Ta deg god tid

Masser rolig og lett nedover kroppen til partneren din. Kyss rundt på erogene soner for å erte og friste samtidig, men vent litt til før du går rett på sak.

Et av triksene for å få et forspill som varer lenger er at du gir ekstra oppmerksomhet til erogene soner som nakke, ører, brystvorter og lysken. Det kommer til å pirre partneren din til et punkt hvor han ikke kan få nok av deg. Når dere har kommet så langt kan det være at dere føler dere klare for å kaste dere over hverandre, men hold på den deilige følelsen enda litt lenger. Bruk god tid gjennom forspillet sånn at dere begge får rikelig med oppmerksomhet, et tips er å massere kroppene til hverandre på tur.

Bruk stimulerende tilbehør

La partneren din få kjenne på og utforske kroppen din. Her kan en massasjestav komme til god nytte, den lager deilige vibrasjoner som lar deg slappe av under massasjen. Bruk rikelig med massasjeolje sånn at hender og massasjestav glir lettere over hele deg. Bruker dere en massasjeolje som også kan brukes som glidemiddel kan dere undersøke om vibrasjonene til massasjestaven fungerer flere steder enn på stive muskler.

Et annet triks dere kan ta i bruk er å finne frem forskjellige leker, som en klitorisvibrator, g-punktsvibrator eller en rabbit. La partneren din bruke rabbiten på deg, eller kanskje du skal vise hvordan du ville brukt en g-punktsvibrator? Forsøk forskjellige stillinger og kjenn etter hva som føles godt. Ønsker dere ytterligere stimulering vil en stimulerings gel øke sannsynligheten for en orgasme, eller to.

Lykke til!