Høstlig hygge - slik skaper du et lunt hjem

Å skape et lunt hjem handler om å omfavne følelsen av komfort og varme, samtidig som du holder det stilfullt. Ro og harmoni skal stå i sentrum, uten å gå på kompromiss med funksjon.

Jordnære fargetoner i fokus

For å oppnå en lun atmosfære bør du velge møbler laget av materialer med jordnære fargetoner. Småmøbler som avlastningsbord med lyse eller mørke naturfarger bringer disse tonene inn i oppholdsrom, og gir et elegant uttrykk som passer til alle årstider.

Mykhet i hjemmet

Balanser funksjonalitet med koselig stemning, ved å innrede med oppbevaringsbokser i myke former, og en komfortabel puff med innebygd oppbevaringsrom. Når du velger oppbevaringsbokser, tenk på materialer som passer med fargetonene du har valgt.

Plassen vil umiddelbart føles varmere og mer innbydende. Med flere oppbevaringsmuligheter går det også enklere å rydde og det gir deg mer pusterom i en hektisk hverdag.

Livlig grønn

Å plassere planter rundt i rommet bidrar til å forsterke følelsen av hjemmekos. Med kunstige planter og blomster får du muligheten til å eksperimentere med farger som kan tilpasses etter sesongen.

Velg blomsterpotter og vaser i de fargetonene du ønsker å fremheve for å sette prikken over i-en.

Bind rommet sammen

Gardiner spiller en betydelig rolle i innredningen, og bidrar til å gi rommet en gjennomført stil. Velg gardiner laget av mykt og tykt stoff for å legge til en ekstra dimensjon av komfort.

La det gjenspeile høstens fargepalett, ved å velge farger og former som bringer naturen inn. Gardiner med blomstrete mønstre kan bidra til å skape din egen lune oase.