Utforsk høstens nyheter med Monica

Varme farger og teksturer

Når temperaturen ute begynner å synke er det godt å komme til et hjem som gir en varm og lun følelse. Det handler om å ha det komfortabelt og lade opp batteriene.

Høsten preges av konjakkfarge, grønn og dyp rød, men de lyse tonene holder stand, forteller Monica, og sier at interiøret bærer preg av 70-tallet. Vi vil fortsatt se kurver, treverk og organiske former videre inn i høsten. For å oppnå en følelse av dybde og lunhet anbefaler hun en miks av teksturer som ull, lin og velur.

Stemningsfull harmoni

En stor krukke fylt med eukalyptusblader i høstens varme farger, er en personlig favoritt, som formidler den unike stemningen denne sesongen bringer med seg.

—Jeg liker veldig godt store krukker, og elsker Europris sin nye i terrakotta.

Levende lys, telysholdere og lykter er også på favorittlisten når den rette høststemningen skal skapes.

Lun oppgradering

For de som ønsker en følelse av fornyelse uten å gjøre store endringer i eksisterende innredning, har Monica tips.

Mitt beste tips  er å henge opp nye gardiner, og med noen nye pynteputer, kanskje et teppe og et par myke pledd i lune farger, så er rommet forvandlet på et blunk.

Bruk av puter, pledd, lammeskinn og lys er en enkel måte å skape en innbydende og varm atmosfære på. Inkluder gjerne masse lys. På sofaen her er det brukt puter og pledd fra sesongens nyheter.

Funksjonalitet og estetikk i balanse

Møbler handler om å få mest mulig ut av plassen din, samtidig ønsker vi at det skal være et estetisk tilskudd til rommet. En av nyhetene er et fint og rundt metallbord som har et avtagbart trelokk.

Monica foretrekker møbler med flere funksjoner, som puffer med oppbevaringsrom. Sammen med mindre flyttbare bord, har det ikke bare praktisk nytte, men er også flott å se på.

Naturnært

For inkludering av naturlige elementer i høstdekorasjonen bruker Monica spisebrikker og serviettringer i natur når hun dekker bord, samt kurver til oppbevaring av pledd.

Hun understreker også at grønne planter og silkeblomster er et must. Planter i lekre blomsterpotter skaper blikkfang i rommet.

Myke nyheter til kosekroken

Sofaen handler om mer enn funksjonalitet. For å gi sofaen et hint av høststemning, anbefaler Monica å bruke et par nøytrale pynteputer i kombinasjon med velurputer som har blomstermotiver.

Inkluder også ensfargede som tar opp fargen i puten, gjerne i farger som konjakk eller ulike grønntoner.