08.03.2024

Gratulerer med kvinnedagen!

I dag feirer vi alle kvinner – de som har ledet veien før oss, de som lyser opp hverdagen vår, og de unge som er fremtiden.

Vi ønsker dere alle en flott dag med ekstra oppmerksomhet.

Kvinnedagen handler om å hylle kvinners utrolige bidrag til samfunnet, fremme deres rettigheter og belyse kampen for likestilling.

Hos Europris er likestilling en grunnpilar i vår virksomhet. Vi jobber for like muligheter og et inkluderende arbeidsmiljø. Vi har et mål om en jevn kjønnsbalanse mellom kvinner og menn, og er stolte over å kunne si at i 2023 representerte kvinner 59 % av våre ansatte. Blant våre ledere, butikksjefer og annet nøkkelpersonell, utgjorde kvinner 51 %.

 

Nedenfor kan du hilse på noen av de mange fantastiske damene som daglig bidrar til å gjøre Europris bedre.

Sandra Barros

Stilling: Butikksjef Skedsmo

- Da jeg startet hos Europris, kunne jeg verken norsk eller engelsk. Men sjefen min hadde troen på meg, så jeg ga alt jeg hadde og lærte meg raskt norsk. Jeg tror det at jeg gripe hver mulighet jeg får og alltid stå på, er grunnen til at jeg har kommet dit jeg er i dag.

Bettina Vollsett Ekornes

Stilling: Butikkmedarbeider

- Min reise hos Europris startet da jeg var 17 år og fortsatt gikk på skolen. Her føler jeg at jeg har funnet min plass, og vet at det å være engasjert i arbeidet kan føre til en karriere. Til yngre som ønsker å jobbe hos Europris vil jeg fortelle at her går det å jobbe seg oppover.

Nasreen Akhtar

Stilling: Butikksjef Furuset

- Da jeg ble leder, ønsket jeg å bli den typen sjef jeg selv hadde satt pris på. Å yte det lille ekstra for både kunder og ansatte er en verdi jeg setter høyt. Som leder er jeg nøye med å gi ros og støtte til teamet mitt.

Hannah-Emilie Rygh

Stilling: Butikkmedarbeider

- Etter flere år hos Europris tok jeg fagbrev i salg og service. Nå har jeg ansvar for hygieneavdelingen, datovarer, og sosiale medier. Det at jeg byr på meg selv og er lærevillig har åpnet mange dører for meg.

Trine Engebretsen

Stilling: Leder for tradisjonell markedsføring og pakningsdesign

- Jeg startet hos Europris via arbeidstrening gjennom NAV, og innså raskt at det å være allsidig lønner seg her. Å være åpen for nye utfordringer har vært en styrke som har formet min karriere. Under mammaperm ble jeg tilbudt stillingen som leder for markedsføring og pakningsdesign, noe jeg helt klart ville prøve meg på.

Renate Spernes 

Stilling: Direktør for strategi og bærekraft

- Jeg har alltid vært opptatt av å gjøre en god jobb der jeg er, samt være nysgjerrig og åpen for å lære nye ting. Da jeg fikk tilbud om min nåværende stilling, var jeg i permisjon med mitt tredje barn. Interessante muligheter kan dukke opp når man minst venter det, og da synes jeg man skal våge å gripe dem.