Lys opp hverdagen med batteridrevne lys

Detaljene teller når du ønsker det ekstra koselig hjemme. Med våre batteridrevne lys kan du skape nøyaktig den atmosfæren du ønsker. Ett lite klikk, og rommet bader i lun glød.

Les videre for våre beste innredningstips med LED-lys.

Kronelys som varer hele kvelden

Kronelys er en klassisk iøynefallende detalj i middagsselskaper der stemningen står i fokus. Bytt ut de tradisjonelle stearinlysene med LED-kronelys. De gir et autentisk, varmhvitt lys som nesten kan forveksles med ekte stearinlys, men uten drypp og røyk.

De kan også fint brukes med bordpynt som blomster, papirdekorasjoner eller annet brennbart som du ellers ikke ville plassert sammen med ekte stearinlys.

Telys i alle hjørner

Noen ganger er det bare et par telys du trenger for å oppnå den ultimate hyggefaktoren. LED-telys kan du trygt plassere i vinduskarmen eller på badet for en spa-lignende følelse. Du kan også kombinere dem med andre batteridrevne lys for en ekstra avslappende atmosfære.

Kubbelys skaper lun stemning

Bruk LED-kubbelys når du ønsker en enkel oppgradering av stuen. De har en naturtro flammeeffekt og lang levetid. Plasser dem i en kald peis for en "ekte" ildfølelse eller i en dekorativ lyslykt for å pynte opp. De er også fantastiske på sofabordet.

Lys som ønsker deg velkommen hjem

Bruk timer-funksjonen til å skape en varm velkomst hver dag. Lysene tennes til samme tid hver dag og slukker seg selv etter noen timer. Plasser de strategisk slik at du blir møtt med den lune beslysningen slik du ønsker.

For utendørsbruk, bør du unngå at lys laget av stearin står ute i høy varme, da de kan smelte. Selv om de fleste batteridrevne lysene våre tåler litt vått klima, så er det ikke alle som er laget for å stå ute i regnet. Men frykt ikke, vi har også noen som tåler vann, perfekt til utendørs bruk.