Få orden på barnerommet

Ryddige barnerom er et sjeldent syn i mange hjem, men det finnes heldigvis mange løsninger som bidrar til å holde barnerommet ryddig! I denne artikkelen får du råd og tips til hvordan du får orden på barnerommet.

Gjør rydding enkelt med oppbevaringsbokser

Barnerommet blir lett uorganisert og rotete, og det er kanskje ikke så rart. Et barnerom er
ofte det rommet i huset med mest aktivitet, og etter en lang dag med lek og moro er det mye som må ryddes opp. Det er ikke alle som syns rydding er gøy, men med oppbevaringsbokser blir ryddingen enklere for både store og små!

Før:

Etter:

Oppbevaringsbokser gjør det enkelt å organisere alt fra leker og bamser, til dukker og lekebiler på barnerommet. Oppbevaringsboksene finnes i forskjellige størrelser og farger, og kan stables oppå hverandre.

De gjennomsiktige boksene gjør det enkelt for barna å holde oversikt over innholdet, og finne det de vil leke med uten å trekke ut alt annet underveis. De fargerike og gøyale lekekassene med hjul og smil, gjør ryddingen ekstra morsom for barna!

Boksen kan enkelt rulles inn på sin faste plass for kvelden, før den er klar for nye rampestreker neste dag. Alle oppbevaringsboksene har medfølgende lokk, som klemmes på plass og sørger for å holde innholdet støvfritt. De fleste av våre oppbevaringsbokser produseres i materiale som kan gjenvinnes som hardplast.

Velg mellom små, mellomstore og store

Med små og mellomstore oppbevaringsbokser kan du enkelt få orden i rotet. Oppbevaringsboksene får plass i hyller, skuffer og skap - en god løsning for å holde gulvet fritt for rot! De minste oppbevaringsboksene (disse!) er perfekte til å sortere og oppbevare små gjenstander og ting som har lett for å rotes bort som legoklosser, fargestifter og hårstrikker.

Mellomstore oppbevaringsbokser (som disse) er veldig anvendelige og kan brukes for å oppbevare større gjenstander som bøker, dukker, spill og leker. De største oppbevaringsboksene (disse) er perfekte for å gjemme unna større leker, utstyr og ting som ikke alltid trenger å stå fremme.

Utnytt plassen under sengen

La plassen under sengen være hjemsted for noe annet enn støv og sokker! Bedrollers er perfekte for å utnytte plassen under sengen til oppbevaring av leker, kosedyr eller sengesett og sengelaken. De fire hjulene gjør det enkelt å rulle boksen frem og tilbake inn under sengen, og lokket holder støv og skitt ute.