Home
Produktnummer:
191602

Oppbevaringsboks Home box m/skrålokk 58 liter

L65 x B39,5 x H43,8 cm
149,00
149,00
149.00
149.00
149,-
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager.
Produktinformasjon
Denne praktiske kassen har et skrått, todelt lokk. Den skrå, ytterste delen av lokket er designet for å kunne åpnes selv når boksen står midt i en stabelhøyde. Den gjennomsiktige boksen gjør det ekstra enkel å holde orden på stort og smått i hjemmet, redskapsboden, på hytta eller barnerommet.

- 5 års garanti
- Resirkulerbar
- Godkjent til oppbevaring av mat/næringsmidler
- Like størrelser kan stables
- Tåler fra -20 til +100ºC

Produktnummer: 191602
Materiale: BPA-fri polypropylen
GTIN: 5707672727192

Med praktiske oppbevaringsbokser er orden og oversikt innen rekkevidde! Oppbevaringsboksene finnes i ulike størrelser, er robuste og egner seg til all type oppbevaring fra matvarer til luer, tepper, klær, sko og leker. Hold orden hjemme, på loft og kjellere, garasjen, i båten eller på hytta. Bokser i lik størrelse kan stables trygt og enkelt. Alle leveres med et praktisk lokk som sørger for å holde innholdet støvfritt og trygt. Finn størrelsen som passer ditt behov best!

Oppbevaringsbokser med skrålokk gjør det enkelt å komme til inni boksen selv om den står midt i en stabelhøyde.

Små oppbevaringsbokser er perfekte til oppbevaring av hårstrikker, neglelakker, penner og kontorutstyr, skruer og spikre. Disse holder til og med orden i roteskuffen!

Mellomstore oppbevaringsbokser egner seg godt til bøker, tegnesaker og leker som legoklosser eller Brio. De er også fine til friluftsutstyr som kniver, hodelykter o.l. Her får hjemmeapoteket også god plass.

Store oppbevaringsbokser er kjempefine til oppbevaring – eller sesonglagring – av dyner og puter, klær, sko og støvler og skihjelmer, men også redskaper, verktøy eller julepynten.

Bedrollers er praktiske oppbevaringsløsninger som enkelt kan skyves under sengen. Egner seg like godt til leker på barnerommet som sengetøy.

Oppbevaringsbokser til sko holder skoene og fri for støv og skitt. Godt egnet til sesonglagring, eller rett og slett for å holde orden i skoskapet.

Lokk
Lokket sørger for å holde innholdet trygt og støvfritt.

Mål og vekt på dette produktet:
Boksen skrår innover og er smalere i bunnen.
Utvendige mål: L65 x B39,5 x H43,8 cm
Innvendig bunnmål: L39,5 x B28 cm
Vekt: 1.16 kg

Mat og næringsmidler
Oppbevaringsboksene er godkjent for oppbevaring av mat/næringsmidler, og kan også brukes til oppbevaring av service/bestikk.

Rengjøring
Oppbevaringsboksene er enkle å holde rene. Kan rengjøres med produkter som Jif, Zalo og klorin. Skyll godt ved bruk av sterke rengjøringsprodukter. Boksene tåler også oppvaskmaskin.

Temperatur – minimum/maksimum
Tåler fra -20 til +100ºC

Miljø og bærekraft
Homebox oppbevaringsbokser kan leveres til gjenvinning som hardplast. Hardplastemballasje sorteres videre i ulike undertyper av plast, og kan males opp/granuleres for produksjon av nye produkter.

Andre størrelser
58 l m/skrålokk L65 x B39,5 x H43,8 cm
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
191602
GTIN
5707672727192
Volum (liter)
58 liter
Lengde (cm)
65 cm
Bredde (cm)
39,5 cm
Høyde (cm)
43,8 cm
Materiale
BPA-fri polypropylen
Vekt (kg)
1,16 kg
Garanti
5 år
Lagerstatus i butikk