Vie Home
Produktnummer:
194943

Telys 75-pk

4 timer alukopp
59,90
59,90
59.90
59.90
5990
NOK 080/Stykk
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager.
Produktinformasjon
Klassiske telys, med 4 timers brenntid. Selges i pakning med 75 stykk.

Telys er den mest populære lys-typen. Telys finnes i ulike størrelser og materialer som: stearin, parafin, blandingsvoks og LED.
Telyskoppen får du i både klar plast og aluminium. Ved bruk av gjennomsiktige lysholdere i glass, er det desidert finest med telyskopp i klar plast. Da får du et fint gjenskinn i hele lyset og unngår at aluminiumen synes gjennom lysholderen.
Telys leder mye varme og skal derfor brukes i lykter og lysestaker med god ventilasjon. Også selve telyskoppen blir svært varm, så sett ALDRI telys rett på bordet. Sørg for å bruke et brannsikkert underlag.
Juster alltid veken slik at den står rett før du tenner lyset og vær nøye med at lysene står stødig og flatt slik at den flytende voksen ikke renner ut og at flammen ikke blafrer mot siden. En direkte flamme mot kanten kan overtenne telyset eller smelte plastkoppen.
For å få mest ut av telysene, bør du ha et utvalg av telys med ulike brenntider, og la lysene brenne helt ut. Brenner du telysene flere ganger, reduseres brenntiden, og fare for at veken ligger og brenner ut i siden, øker.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
194943
GTIN
7022810880705
Antall i forpakning
75 stk
Brenntid
4 timer
Lagerstatus i butikk