Høstens teppe-trender

Høst og vintermørket farger sesongens teppetrend.

Naturtoner, både ensfargede og mønstret,  er gjennomgående.

I tillegg er gylne farger fremtredende. Skap varme blikkfang med et lunt teppe eller bruk det som en gylden trå gjennom hele rommet.

Fargefulle rektangler

Samtidig står tepper med fargede rektangler like sterkt som i tidligere sesonger. Mønstrede tepper gjør seg spesielt godt i ensfargede rom, uten for mange støyende elementer.

 

Melerte tepper

Skal du ha noe mer klassisk, er melerte tepper et godt alternativ. I melerte tepper veves fargenyansene ton-i-ton, som gir et nøytralt, men mer interessant uttrykk enn ensfargede alternativer. Melerte tepper er oftest kortvevde og fås i alle typiske teppe-materialer.  

 

Tidløse favoritter

Før du kjøper teppe bør du tenke på

  • plassering og størrelse på teppet. Små runde tepper gjør seg godt under en stol eller på et bad. Skal du ha teppet til en sittegruppe, anbefaler vi et stort, firkantet teppe, slik at du får rammet inn området.
  • teppets bruk. Kortvevde tepper er enkel å vedlikeholde og gjør seg derfor godt i områder som er utsatt for smuss og smuler. Langhårede tepper er varme og deilige å trå på. I Europris har vi også nydelige tepper som kan brukes både innendørs og utendørs.

Gode tilleggsprodukter til teppet ditt

Hold teppene på plass med antisklimatter og teppeunderlag.

Husk å lufte teppene jevnlig, og gåover med en solid teppebanker