Tips til morsomme sommeraktiviteter

Skal du tilbringe sommeren hjemme eller på hytta i år? Selv om vi ikke kan spå hvordan været blir, kan vi garantere morsomme aktiviteter for enhver anledning og aldersgruppe. Enten du skal være hjemme, på hytta eller på norgesferie har vi produkter som passer for deg.

Inviter hele familien på stafett

Stafett passer for store og små. Ekstra gøy blir det hvis de med mest konkurranseinstinkt er på hvert sitt lag. Et godt tips er å ta utgangspunkt i de tradisjonelle stafettlekene som sekkeløp, eggeløp og ringspill, så kan du legge til aktiviteter du vet familien er glad i. Sjekk ut dette stafettsettet

Skap badeland i egen hage - det er enkelt!

Det første du trenger for å skape badelandstemning hjemme er et basseng. Store barn og voksne får mest ut av store basseng, men suppler gjerne med en sklie eller vannspreder for litt barnslig moro. For de minste er et plaskebasseng formet som et basseng isbil eller en basseng-brannbil gøy. Topp det hele med badeleker for mange timers moro!

Det neste du trenger er et par morsomme vannspredere, gjerne i form av en kaktus-spreder, blomst-spreder eller mega-sjiraff-spreder. Du kan også supplere med en stilig vannsklie, og ha babyolje i vannet hvis du vil at den skal gå ekstra fort.

Plasser vannpistoler på strategiske steder i hagen, gjerne i en potte, gjemt under en busk. Så tar det ikke lang tid før det er badelandstemning hos deg!

Skap stemning i hageselskapet med morsomme aktiviteter

Hageselskap er noe mange forbinder med sommeren. Sosiale og klassiske sommeraktiviteter slik som badminton og krokket skaper god stemning. Med badminton kan man spille så å si hvor som helst. Badminton kan være en letthjertet og relativt rolig aktivitet, men gjør det gjerne til en konkurranse med artige premier. I badminton spiller man gjerne én mot én, også kalt single, eller to mot to, altså double, men samle gjerne flere og se hvor lenge dere klarer å holde fjæra i lufta. Du finner vårt utvalg av badmintonsett her

Krokket - en fin aktivitet for hele familien

Krokket er et klassisk hage- og selskapsspill. Det er ikke like fysisk krevende som andre aktiviteter kan være. Derfor er det en aktivitet som passer for de fleste, uansett alder og fysisk form. Krokket gir rom for både hjernetrim og sosialisering. Målet med spillet er å slå kulene gjennom bøylene, for å samle poeng.

I likhet med badminton kan du enten spille for moro skyld uten å telle poeng, eller gjøre det til en konkurranse. Det går også an å spille på tid. Videre kan dere velge å spille på lag, eller alle mot alle. Uansett er det viktigste med krokket å ha det hyggelig!

Krokketsett finner du her >>

Stangtennis

Stangtennis er en annen fin aktivitet om sommeren, som passer for hele familien. Du kan spille alene eller med andre, og tilrettelegge for alle ferdighetsnivåer. Alt du trenger å gjøre er å feste stativet i bakken, så er alt klart for å spille. Ikke bare er det et morsomt spill, det er også en god treningsøkt. Det deilige med stangtennis er at du ikke trenger å rydde opp, eller lete etter ballen når du er ferdig med å spille. Perfekt å ha med på hytta eller stranda!

Stangtennis finner du her >>

Håper du har blitt inspirert til å skape en morsom og aktiv sommer for deg og dine.

Se alt av uteleker her >>