Diverse tilbehør og redskap

Når sommeren er på vei, blir gjerne fiskeutstyret hentet frem fra kjeller og loft. Noen fisker hele året, men for de fleste av oss er dette en aktivitet som tilhører late sommerkvelder og aktiviteter med venner, familie og barn. Med en teleskophåv, noen blåskjell og en fiskesene, kan smårollingene være opptatt i timesvis med krabbefiske nede ved brygga. Hvis du selv får kjøpt deg et nytt vadesett og en fiskevekt, vil grunnlaget være lagt for en spennende sommerferie for både store og små. I tillegg har vi også små fiskeartikler som stålfortom, svivel, snaphvirvler m.m. Vi har også klepp, hvis du skulle få en skikkelig storfisk på kroken.

TELESKOPHÅV

En teleskophåv er god å ha når du skal dra inn fisk med litt størrelse og vekt som spreller på kroken. Ikke bare gjør håven jobben med å få fisken på land enklere, men den sikrer også fangsten dersom fisken skulle gi slipp på kroken. Spar både fiskestang, rygg og armer med en teleskophåv som enkelt endrer lengde etter behov. Håven er sammenleggbar med teleskopisk arm for plassbesparende og enkel transport. 

KLEPP

En klepp forenkler jobben med å få fisken opp av vannet og over båtripa. Dessuten kan den også være til stor hjelp når du skal hanskes med en glatt, sprellende og lite samarbeidsvillig fangst. Kleppen er laget i tre som minimerer sjansen for at den synker. Unngå å bruke kleppen på fiskekjøttet. Det forringer ikke fiskens smak eller kvalitet, men gir skader på flotte fiskestykker. 

FISKEVEKT

Norsjø fiskevekt er en robust og sterk fiskevekt i høy kvalitet som tåler sværinger opptil 100 kg! Bare heng fisken på kroken og les av. Enten du skal skryte av fangsten, konkurrere med resten av kompisene på fisketuren eller fisker i kommersiell sammenheng, er dette en fiskevekt du kan stole på. 

FISKESENE

Våre fiskesener fra Norsjø holder høy kvalitet, en lav pris og finnes i flere varianter. Vi har fiskesener eller fiskeliner til all slags fisking. Enten du skal fiske i lett sjø, tøft båtfiske, stor eller liten fangst og i ferskvann eller saltvann. Fiskesenene har også flere ulike tykkelser for stor og liten fangst. Vår sterkeste fiskeline er 0,70 mm tykk og vil ikke ryke selv med storfangst på 22,70 kg! 

STÅLFORTOM, SVIVEL, SNAPHVIRVEL

For å få alt til å henge sammen er du avhengig av litt tilbehør som stålfortomer, svivler, splittringer og snaphvirvler. Med en praktisk oppbevaringseske fra Nordsjø fylt med 65 svivler og splittringer går du ikke tom med det første. Vi har også klassiske snaphvirvler i messing og rustfritt stål som er perfekt til bruk mellom fiskesluk, sene og pilk. Skal du begi deg ut på storfangst av for eksempel gjedde vil en sterk og solid stålfortom fra Norsjø komme godt med. Disse kan fint brukes med lette sluker og mindre agn.