17. mai-pynt til Norges nasjonaldag

Snart har Norge bursdag, og som hvert år gleder vi oss til fest. På 17. mai er vi alle barn – enten vi gleder oss til is og pølser eller jordbær og sjampanje. Hos Europris finner du all slags 17. mai-pynt slik at du kan pynte et hyggelig festbord for familien og gjestene dine, enten du starter dagen med frokost eller avslutter med grillselskap i hagen. Se våre tips under til 17. mai-pynt, bordpynt og borddekking, og andre festartikler.

Festbord i rødt, hvitt og blått

De fleste legger litt ekstra kjærlighet i borddekking og borddekorasjon denne dagen. Tradisjonelt pyntes bordet med innslag av rødt, hvit og blått, men her er det ingen fasit. Mens noen gjennomfører nasjonaltemaet, velger andre en mer klassisk stil, og noen pynter og blander både stiler og farger. I prinsippet er alt du setter på bordet dekorasjon, servietter, glass, kniver og gafler blir likeverdig bordpynt med blomster.

Tenk igjennom hva slags stil du ønsker til 17. mai. Med litt forhåndsplanlegging går borddekkingen både raskere og bedre. Skal du bruke bordpynt med farger, er en lys, nøytral duk best. Da kommer farger på blomster, servietter, lys, bordsløyfer og annen borddekorasjon ekstra godt frem. Ikke glem å stryke duken – det er nesten like viktig som å stryke bunadsskjorta! Se mer av vårt 17. mai-utvalg her!

Festen starter hos Europris

Hos Europris finner du en mengde festartikler og dekor som du både kan pynte ute og pynte inne med; fra pynt til bordet som lysestaker, levende lys og servietter, til flotte glass for alle formål, servise og fargerike 17 mai sugerør, girlander, lykter, ballonger og 17 mai flagg. Og om du skal bake noe godt, får du alt fra bakebolle og slikkepott til muffinsformer og kakefat. Europris har mye av det du trenger for å pynte eller stelle i stand til 17. mai.