Alle kategorier under "Basseng & Badeleker"

Basseng - Finn din sommerfavoritt

Når sommeren endelig melder sin ankomst trekker både store og små ut for å nyte sola og varmen. Og sammen med varmt vær medfølger også behovet for å kjøle seg ned. Europris har et stort utvalg utendørs basseng både oppblåsbart og med stiv kant i ulike størrelser og varianter. Finn din sommerfavoritt og alt du trenger til et skikkelig familiebasseng til en rimelig penge hos oss.

Spar penger, tid og plass med et oppblåsbart basseng

Hvis du ønsker deg en egen avkjølende oase men ikke vil bygge basseng i hagen selv, kan et av våre utendørs basseng være løsningen for deg. Å bygge selv blir gjerne en tidkrevende og dyr prosess. Vårt store utvalg av basseng er ikke bare snille i pris, men de er også av god kvalitet og er slitesterke. Tar du godt vare på ditt basseng kan du ha det i mange sesonger. Med et oppblåsbart basseng har du også friheten til å flytte det rundt i hagen eller på terrassen slik du selv ønsker. En annen fordel er at du kan pakke det sammen når sommeren gir seg og bassenget slipper å ta opp plass i hage eller terrasse resten av året.

Vi har et basseng som passer dere

Vårt store utvalg av basseng sørger for at alle finner noe de liker - både store og små badenymfer! Vi har basseng til barn som er grunne nok til trygg lek og moro. Vi har også store svømmebasseng med mer dybde for de voksne. Våre barnebasseng kommer i morsomme fasonger og ulike temaer som barna vil elske! Hos Europris får du både utendørs basseng med stålramme og av typen oppblåsbart.

Oppgrader fra hagefest til pool party

Med et basseng i din egen hage er det ingenting i veien for å invitere over venner og naboer til et skikkelig pool party. Vi har til og med morsomme drikkeholdere som passer på drikken din mens du bader! Dessuten holder den drikken din avkjølt på varme dager. Frem med grillen og badetøyet – dette blir nok årets sommerfest!

Bassengleker til de små

Sørg for at badingen aldri blir kjedelig for barna med gøyale leker til bassenget! Med svømmeføtter og dykkeringer kan barna underholdes i timevis. Leker i vannet er ikke bare morsomt, det gjør også at barna holder seg aktive og avkjølte på varme sommerdager. La dem invitere over noen venner og bli den mest populære hagen i nabolaget denne sommeren.

Tilbehør til basseng

Hos oss kan du også kjøpe alt av tilbehør til ditt utendørs basseng. Det er viktig med ordentlig vedlikehold av bassenget slik at vannet holder seg friskt og dere kan nyte bassenget i flere sesonger. Produkter som spesielt anbefales er klor og filterpumpe til vannet. Bassengene inneholder mange liter vann og da er det smart å benytte seg av produkter som holder vannet rent. Alternativet blir å skifte ut vannet når det blir skittent. Filterpumpen er elektrisk og det lønner seg å bytte filter jevnlig eller etter behov. Klor får du både i flytende form eller som tablett og sikrer friskt vann til alle som skal nyte et avkjølende bad.

Øvrig utstyr til oppblåsbart basseng som reparasjonssett og bassengtrekk finner du også her. Et bassengtrekk er et fint produkt som holder bassenget fritt for smuss når det ikke er bruk og det ikke står under et overbygg. Dessuten gir det høyere sikkerhet når barna leker rundt bassenget uten tilsyn fra de voksne.

Tips til vedlikehold av ditt basseng!

I tillegg til klor og filterpumper som holder vannet rent, kan du også enkelt holde bassenget plettfritt med en bassengsuger. Enkel å ta i bruk og rengjør bunnen uten strømledninger eller vannslange.