Fiskestenger til barn og voksne

For fiskeentusiasten og sportsfiskeren handler fisketuren om mer enn fisk. Det er også sosialt, det er terapi, naturopplevelser og gode minner. Fisketurer er for familie og venner og Europris fører fiskestenger og -sett både for barn og voksne til ulike typer behov. Hva som er best for deg bestemmes av erfaring og ambisjoner – hvor mye du fisker, typen fisk og hvor du fisker (hav, fjell, kyst, elv eller innsjø).

Fiskestang med haspelsnelle

Havfiskestang med multisnelle

Vi fører et bredt utvalg fiskestenger og -utstyr fra Norsjø som dekker de vanligste og mest populære fiskeformene. Sortimentet er satt sammen for å gi størst mulig fiskeglede og mer fisk. Produktene er av topp kvalitet og følger trendene i miljøet, og er spesielt tilpasset fiskeforholdene i Skandinavia. Velg mellom delt stang eller teleskopstang, åpen eller lukket snelle, ønsket lengde på stangen og vips er du i gang!

Åpen eller lukket snelle

Om snellen skal være åpen eller lukket er det like mange meninger om som preferanser. Hva som er best er det egentlig bare du selv og dine erfaringer som avgjør. Som med alt annet finnes det både fordeler og ulemper ved begge. Til barn, eller om du er nybegynner, anbefales ofte lukket snelle. Lukket snelle er enklest å betjene og gir ikke noe kluss. Åpen snelle kan gi lengre kast, men må betjenes med to hender og kan være upraktisk avhengig av fiskeplassen. Åpen snelle er mye brukt blant mer erfarne fiskere.

Teleskopstang

Teleskopstang er praktisk. Den tar liten plass og forvandles enkelt til en fullverdig fiskestang på én - to - tre. Teleskopstangen trekkes enkelt ut til full lengde. En teleskopfiskestang passer godt for både barn og voksne som ikke bruker fiskestangen sin så ofte, ønsker en stang som ikke tar opp mye plass og er enkel å pakke med seg, eller rett og slett for alle som ikke ønsker å montere sammen en delt stang.

Alle våre fiskestenger og fiskesett finner du under kategorien "Fiskestenger og sett" her >>