Rullegardiner & Plissegardiner

Duotex - ledende i Danmark

Vi er stolte av Duotex sol- og lysskjermingsprodukter fra den danske kvalitetsleverandøren Deco Group. Med Duotex slipper du lyset inn, men holder solen ute slik at du unngår irriterende refleksjoner i skjermen eller må jobbe i en hetebølge.

Når sola skinner inn i rommet, ønsker man noen ganger at man kunne trekke ned en rullegardin eller persienne for å holde lyset ute. Med rullegardiner og plisségardiner fra Duotex får man solskjerming med enkel betjening som passer perfekt til nesten alle typer vinduer.

For instruksjon om oppmåling, montering og tilpassing for både rullegardin og plissegardin klikk her >>

Innvendig solskjerming - Hva skal man velge?

Duotex har høy kvalitet på produkter til innvendig solskjerming som passer nesten alle vindustyper. Det som er viktig å tenke på er om man skal hindre innsyn, blokkere lyset ute, eller om man vil ha en transparent løsning som gir godt med lys og hindrer direkte sol og samtidig holder varmen ute fra rommet om sommeren.

Stue

Stuen er det rommet man tilbringer mest tid, både sammen med familien eller i sofaen foran TV, og lite er så irriterende som når refleksjon av lys i rommet ødelegger filmopplevelsen. Med riktig solskjerming kan man med enkel betjening åpne og lukke for lys i stuen. I stuer med store vinduer passer både lamellgardiner og plisségardiner godt da de kan dekke brede flater og tilpasses i høyden. Persienner i stuen er også et alternativ for mange.

Bad

På badet har man gjerne små vinduer som i utgangspunktet slipper inn lite lys. Det er derfor hensiktsmessig å benytte en hvit transparent plisségardin som hindrer innsyn og samtidig slipper mye lys inn i rommet.

Plisségardiner er en fleksibel type gardiner som passer perfekt på badet. Med enkel betjening kan man dekke til hele vinduet eller åpne fra toppen eller bunnen. På denne måten kan man med enkle grep hindre innsyn og fortsatt slippe inn mye lys i rommet med stil. Eventuelt kan man også legge på frostet vindusfolie på baderomsvinduene.

Kjøkken

Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk.

Soverom og barnerom

De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet. Her passer det perfekt med lystett rullegardin. Rullegardiner fra Duotex og har enkel betjening, de er lystette og er enkle å tilpasse i bredden ved montering. Blendegardiner kan også være en god løsning på disse rommene.

Montering og oppmåling

Før man skal kjøpe rullegardiner er det viktig med riktige mål. Mål derfor alltid bredden nøyaktig i topp og bunn av vinduet da bredden kan variere fra noen få mm til cm.

For mer instruksjon om oppmåling, montering og tilpassing for både rullegardin og plissegardin klikk her >>