Tips til ting som gjør at du får mest ut av campingen

Campingsesongen er i gang, derfor har vi samlet sammen våre beste tips til hva du kan gjøre for å få mest ut av turen. 

Melamin over engangs

Hvordan dekke opp til et hyggelig måltid på en praktisk måte? Engangsartikler er svært enkelt å bruke, men med begrenset design, og ikke minst blir det mye avfall på en lang tur. Velg heller melaminservise. Det er pent, men tåler også mye slitasje. Enkelt å ha med seg på tur, camping, stranda og piknik. 

Tips: Melamin er så lett at det fort kan bli tatt av vinden. Samle melaminservise derfor midt på bordet, oppå hverandre, når du dekker på, og la gjestene ta til seg tallerken og glass når maten er klar. 

Skap stemning med solarlys og lyslenker

Skap stemning på campingplassen med sommerlenker med lys. Pynt opp med noen lyslenker i livlige farger. Bare koble de til strøm, så lyser de så lenge du ønsker. Disse setter den perfekte stemningen for sommeren!

Du kan også velge å gå for solcellelamper. Du finner solcellebelysning i form av enkle lys, lyslenker og morsomme figurer. Lad de opp i solen på dagen og ta de inn i vognene eller teltet på kvelden for et lite nattlys. Superenkelt å bruke, da du ikke trenger å legge ut kabeltrommel eller skjøteledninger for strøm, og så lekkert det blir!

Lag god mat med kulegrill og bordgrill

Hvordan diske opp flotte måltider på tur? Ta med dere en liten kullgrill eller bordgrill, eller hvorfor ikke begge? Deilig grillmat, helt enkelt. Plasser gjerne bordgrillen på utebordet og legg frem ulik grillmat, så kan hver og en grille det de selv vil spise. Et hyggelig og sosialt måltid. 

Dekk opp sommerbordet med sammenleggbare møbler

Utnytt plassen i bo- eller camping-bilen med sammenleggbare campingbord og campingstoler. Da kan du enkelt dekke opp til flotte måltider på tur. Legg på en flott bordduk og enkle pyntegjenstander, gjerne fra turen deres, og pynt opp stolene med pledd og uteputer. Slik blir selv de enkleste hagemøblene flotte. Ikke minst er det lett å gjenbruke til andre anledninger som hagefest, 17. mai-feiring eller bursdager.

Sommerleker som samler reisefølget

Unngå at reisefølget forsvinner inn i hver sin aktivitet eller skjerm ved å pakke med en boks med ulike uteleker. Badminton, Boccia, Scoop-ball, Kubb – mulighetene er mange. Utfordre hverandre og lag gjerne en konkurranse som går over hele turen, hvor dere samler poeng. Suppler gjerne med klassiske brettspill, quiz-bøker og puslespill, for dager med typisk norsk sommervær.

Da gjenstår det bare å ønske god tur!