Grillman
Produktnummer:
146161

Kulegrill

Diameter 43 cm
399,00
399,00
399.00
399.00
399,-
Nettlager
Reserver i butikk - hent om 1 time
Produktinformasjon
Emaljert kulegrill, ø 43 cm. En fin grill til hverdagsbruk.

Opptenningstips: Legg kullet i en pyramideform og dynk godt med tennvæske. La tennvæsken trekke inn i kullet i minst ti minutter før du tenner på grillen. Vent til kullet er dekket av hvit aske.

Vedlikehold og rengjøring

Vask grillen med varmt, mildt såpevann. Sett den gjerne inn med ett tynt lag med olje, rapsolje f.eks. Fjern også overflødig fett fra grillens innside regelmessig med en plast eller treskrape. Ta bort støpjernrist, plate og brennerne før rengjøringen. På bevegelige deler som hengsler, hulbolter og dører kan man smøre med smøremiddel (universalspray). Vask risten med mildt såpevann før førstegangsbruk. Lengst levetid får ristene hvis de vasker etter hver gang de brukes og/eller brennes rene for fett og matrester etter hver gang man her benyttet grillen.
Grillristen rengjøres mens grillen er varm, for eksempel lite etter at den er brukt. Fjern grove mat- eller fettrester med grillskrape eler grillbørste. Jo varmere risten er, jo enklere er den å rengjøre. Fettet som samler seg i bunnen og lokket på grillen kan løses opp og fjernes med fettoppløsende rengjøringsmiddel, kjøkkensvamp og varmt vann.
En gassgrill bør holdes fri for skitt og fett for ikke å forringes. Overflaten behøver omtrent samme behandling som en bil for at den ikke skal ruste og bli stygg.
Vi anbefaler overtrekk for enklere vedlikehold. Våre overtrekk beskytter og forlenger levetiden på grillen.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
146161
GTIN
7022810736446
Diameter
43 cm
Farge
Sort
Lagerstatus i butikk