Sitteputer til hagemøbler og utemøbler

Myk opp både komfortfølelsen og helhetsinntrykket med behagelige sitteputer til dine hage- og utemøbler. Velg og vrak blant fargeglade alternativer som passer til uteduken eller kanskje pledd. Miks og match farger og mønster som fremhever din stil. Putene finnes både med og uten knytesnor som gjør dem enkle å flytte rundt og sikre for vind og vær. De fleste putene er i 100% bomull og er lettstelte med mulighet for vask i vaskemaskin. Vi har også superpraktiske puter i vann avvisende materiale som egner seg ekstra godt til bruk på stranden eller i f.eks. båt.

Enda bedre sommer med sitteputer

Hos Europris finner du et rikelig utvalg av fargeglade sitteputer til hage- og utemøbler. For mange er det ikke uvanlig å ha et sett til både hverdags og et til fest, heldigvis har vi noe som passer alle anledninger enten det er grillfest eller du tar med familien en tur på sjøen. Det viktigste er at du har lekre, behagelige puter som er enkle å holde vedlike.

Nyt tiden utendørs

Vi nordmenn er gode på å få maksimalt utbytte av vår tilmålte tid med sol og sommer. De fleste av Europris sine utemøbler er allerede behagelige å sitte i, men ved å bygge opp med sitteputer kan du få en enda bedre opplevelse i den dyrebare tiden ute. De fleste husker vel også at man som barn fikk en ekstra sittepute så man kom høyere opp når man satt ved bordet.

Forskjellig form og farge på sitteputene

I vårt utvalg finner du delikate sitteputer i flere former, størrelser, mønster og farger. De fleste er rundt 40x40 cm, men du kan også velge runde eller puter som er litt større i 60x60 cm. Putene kommer også i forskjellige høyder både med og uten knytesnorer.

Med puter kan du fremheve din stil

Enten du samler familien i hagen en sommerkveld eller inviterer til 17. mai-frokost fortjener gjestene litt ekstra komfort. Det er vanlig å variere med duk og servietter, så hvorfor ikke gjøre noe morsomt ut av putene. Med våre puter til hagemøbler kan du variere og mikse putene så de matcher alt fra borddekking til anledning.

Puter som tåler vær og vind

De fleste av våre puter til utemøbler er produsert i 100% bomull, men vi har også puter i velur samt en egen serie med vannavvisende stoff. Det er uansett viktig å huske at puter som ligger i solen lett kan bli solbleket og miste fargen. For å unngå solbleking og annen skitt bør putene lagres riktig. Vi har et rikelig utvalg av putekasser i alle størrelser som glir inn på uteplassen.

Det er heller ikke uvanlig at en av nabolagets skjærer, eller hvis du er ved sjøen, en innpåsliten måke, finner ut at de skal lette på trykket nettopp rett over dine hagemøbler. Da er heldigvis putene lettstelte og kan vaskes i maskin.

Ta med en god sittepute ute på tur

Sommeren byr på utflukter i skog fjell og sjø og det er ingen grunn til at du ikke skal sitte godt når du legger ut på tur. Skal du ut på tur og har planer om å sitte en stund, er en sittepute mye mer behagelig enn et sitteunderlag, svaberg eller en tømmerstokk. Kombiner gjerne med et pledd i gresset så kan du bruke puten som nakkestøtte når du legger deg ned for en velfortjent hvil.

Mange båtfolk velger også å ha et ekstra sett puter på tur, enten det er for å bruke de rett på toftene i båten, når man går i land og koser seg på en strand. Flere av putene har håndtak som gjør de enkle å ta med seg og hvis du er uheldig å få flekker er heldigvis trekkene enkle å vaske i maskin.