Hagemøbler, utemøbler & tilbehør

Europris er stolte av vårt store utvalg innen hagemøbler. Tiden i hagen og uteområdene er spesielt viktig for deg, og dette tar vi på alvor. Vi har hagegrupper, hagestol, og hagebord i forskjellige varianter og prisklasser. Europris har også større sofagrupper og overtrekk. Sjekk også våre øvrige produkter til hagen og uteområdene.

Alle kategorier under "Hagemøbler & Tilbehør"

Hagemøbler til Europriser

Tiden er inne for å gjøre klart uterommet! Åpne vinduer og balkongdører, lufte ut vinteren og gjør klart til hagemøblene! Hos Europris finner du utemøbler av alle slag til all slags behov, enten du trenger utesofa, cafesett, solstol, spisegrupper, hengekøyer eller en benk. Vi har det!

Sommeren banker på

Det haster med å komme i gang med sommeren i Norge. Så fort solen er fremme er utålmodige nordmenn i gang med forberedelsene. Har du planer om å fornye uterommet i år, har Europris mye sommer å by på enten det er sommermøbler eller tilbehør du er på jakt etter.

Uterommet

Om sommeren får boligen et ekstra rom – uterommet, og Europris hjelper deg å nyte det på best mulig måte, enten uterommet er din egen hage, balkongen, terrassen, den felles bakgården eller parken. Europris er store på sommermøbler, og utvalget vårt omfatter derfor alt fra større og mindre hagemøbler, terrassemøbler og balkongmøbler til mer mobile møbler som solstoler og benker. Lag din uteplass der du kan nyte sommeren med familie og venner, eller alene med en god bok.

Stor eller liten plass?

Plassen du har tilgjengelig legger selvsagt føringer for hva slags utemøbler du kan ha. Med stor boltreplass eller hage har du plass til kanskje både sittegruppe og et cafesett under epletreet, men selv liten plass gir muligheter for et sommerparadis med rette møbler og tilbehør.

Sofa, sittegrupper og hagestoler

Våre hagemøbler og hagemøbelsett finnes i ulike størrelser, modeller og deler – fra en enkeltstående sofa til hele sofagrupper og loungesett til frittstående stoler og hagestoler. Disse passer utmerker til såvel hage som terrasse eller balkong. Flere av hagemøblene kan bygges på etter behov og har tilbehør som sitteputer, hagebord, småbord og puffer som matcher serien. Alle våre utendørs møbler er slitesterke og holdbare – laget i Skandinavia for nordiske forhold. Vi er opptatt av behagelige og komfortable møbler og legger stor vekt på den gode sittekomforten. Dette er møbler du skal kose deg i enten du spiser middag eller tar deg en formiddagslur.

Cafesett

På begrenset plass er et cafesett tingen – smart, praktisk, mobilt, og enkelt å sette opp og pakke sammen etter behov. Skinner solen? Rigg deg til i en fei! Regner det? Pakk sammen på én, to, tre. Flytt deg rundt etter solen, eller skyggen. Piff opp med tilbehør som puter, pledd eller et mykt lammeskinn.

Spisegrupper – middag under åpen himmel

Vil du flytte spisesplassen ut i sommer og nyte både frokost og middag under åpen himmel, finnes alternativer for både små og store familier. Velg blant hele spisegrupper med matchende bord og stoler eller enkeltstående spisebord. Kanskje trenger du bare et cafesett? Alle spisegrupper er laget i værbestandige materialer for optimal brukervennlighet og minimalt med vedlikehold, blant annet kunstrotting, nonwood og aluminium. Vår største spisegruppe med sofa og stoler har plass til 8-9 personer.

Ikke glem møbeltrekk! (nb! kalles overtrekk i hagemøbelkatalogen)

Møbeltrekk er et must til utemøblene. Møbletrekk skjermer både møbler og puter fra vind og vær, forlenger møblenes utseende og levetid, og sparer deg for vaskejobb.

Puter og tilbehør

Alle utendørs hagemøbler har tilhørende sitteputer. Selv om dette er uteputer i vannavvisende stoff som er enkle å ta av, vaske og vedlikeholde, anbefaler vi likevel putekasser til oppbevaring. Putekasser er også praktiske til oppbevaring av annet tilbehør som uteduker og pledd som du gjerne vil slippe å dra med innendørs.

Vedlikeholdsfrie hagemøbler og utemøbler

Møbler i kunstrotting, aluminium og andre typer plastmøbler er typisk populære utemøbler. Dette er værbestandige materialer som tåler en støyt og gjør møblene ekstra slitesterke, en stor fordel når møbler skal stå utendørs. Rottingmøbler i syntetiske materialer slik det er i kunstrotting, også kalt plastrotting, tåler også temperatur og – værsvingninger bedre enn eksempelvis naturmaterialer. Våre HOME–produkter er designet i Skandinavia for nordiske forhold.

Alle utemøbler trenger vedlikehold – også de vedlikeholdsfrie. De trenger riktignok minimalt med stell, men som med alt annet forlenges levetid og utseende med litt omsorg. Sur nedbør, UV-stråler, vær og vind, sopp, alger og grønske er uungåelig og tærer på alle materialet over tid. En jevnlig runde med mildt såpevann, eller en dusj med hageslangen holder unna den daglige skitten mens en skikkelig rens (møbelrens for plast) etterfulgt av impregnering (plastvoks) sørger for en god beskyttelse av alle type plastmøbler. Bruk også møbeltrekk!