Foringstips

TIPS #1: BYTTE MELLOM PRODUKTER

I overgangsfasene mellom hvert produkt kan det være lurt å gradvis spe ut med det nye fôret slik at hunden får tid til å venne seg til det. Når hunden har blitt voksen burde man for eksempel over 5 dager ta bort 20% av Maxdog Puppy og tilsette 20% Maxdog Adult daglig. Dette for å gjøre hunden klar for den nye maten og gjøre overgangen enklere. Hvis man plutselig går over til et nytt livsløp fôr uten en form for tilvenning kan noen hunder bli litt dårlige i magen.

TIPS #2: ALLERGIER

Om hunden har noen form for allergier kan man bruke Maxdog Premium Vom/Storfekjøtt, siden dette er veldig rene produkter.

TIPS #3: MENGDEBEREGNING AV FÔR

Det er lurt å følge bruksanvisningen som er på produktpakningene, men du burde egentlig føle deg frem og se hvordan hunden din responderer på visse mengder mat. Hvis hunden får høyere frekvens avføring kan det bety at hunden din får i seg for lite mat. Om den legger på seg kan man kutte litt ned på mengden. Viss den blir mindre aktiv og legger på seg kan det være lurt å blande tørrfôret med våtfôret Maxdog Premium.

EUROPRIS SITT BESTE FÔR

Om du vil skjemme bort hunden din med ernæringsrikt og godt fôr kan du velge å bruke Maxdog Premium.

Tilvenningsgaranti for hund

Hos Europris har vi 60 dagers tilvenningsgaranti på hundematen Max Dog. Hvis ikke hunden din er 100% fornøyd, får du pengene tilbake.

TIPS #4: SMÅ VS STORE HUNDER

Små hunder vokser raskere enn de store så de trenger ikke å bruke Maxdog Puppy like lenge som de store hundene. Det voksne livsløpet er det lengste og derfor har Maxdog Adult en praktisk 2 kg sekk.

TIPS #5: FOR AKTIVE HUNDER

Om du har en aktiv hund kan det være lurt å spe på med våtfôr i tillegg.

TIPS #6: BELØNN MED MINDRE OG OFTERE

Del godbitene opp i små biter, da kan man belønne oftere. Store biter gjør hunden mett på kort tid siden de er veldig kaloririke. Man kan for eksempel dele opp en bit med Hunde-digg og gi den til hunden når man skal belønne den.

TIPS #7: LEK SOM BELØNNING

Hunden kan også belønnes med lek, prøv deg frem med diverse produkter til du finner en leke hunden din liker. Rolige hunder kan du gire opp med å leke. Hunder som er veldig aktive kan du heller velge å belønne med snacks siden de uansett forbrenner mye energi.

TIPS #8: TANNHYGIENE

Å pusse tennene til hunden din daglig kan være tidkrevende og tannlege utgifter til hundene dine kan fort bli en dyr affære. Derfor kan det være lurt å bruke Maxdog Dental Sticks slik at hunden din får renset tennene sine.

TIPS #9: FOR AKTIVE HUNDER

Om du har en aktiv hund kan det være lurt å spe på med våtfôr i tillegg.