NOOD – kvalitetsfôr til hund og katt

NOOD produserer kvalitetsfôr til hund og katt. De bruker kun kvalitetsingredienser godkjent av veterinærer. NOOD gir kjæledyrene drivstoffet de trenger for et aktivt liv fylt med moro, og alt det gode de trenger for å logre, male og leke. 

Om NOOD

NOOD er ​​designet og utviklet i New Zealand, og ble opprettet for å hjelpe hunde- og katteeiere gi kjæledyrene sine førsteklasses ernæring, uten å blakke seg. Fôret er produsert i Frankrike. NOOD har frem til nå servert over 13 millioner boller med fôr til kjæledyr i New Zealand, Australia, Canada, Frankrike og nå Norge! Fôret selges kun hos Europris. 

NOOD er opptatt av åpenhet og er derfor tydelige på hva dyrene får og ikke får i foret deres. De bruker ekte kjøtt og fisk, kvalitetsgrønnsaker og ingrediensene er godkjent av veterinærer. Ingen skumle overraskelser, ingen irriterende tekst med liten skrift. 

 

Dette sier NOOD: 

«Sett frem matskålene og bli med i den glade dansen – dagen ble nettopp bedre for kjæledyret ditt.
Alle kjæledyr, store som små, fortjener å leve et sunt og lykkelig liv – og alle eiere fortjener å  vite hva som finnes (og hva som ikke finnes) i dyrematen de kjøper.»
«Vi håper at NOOD-oppskriftene faller like godt i smak hos de pelskledde vennene dine, som de gjør hos våre. Vi vil gjerne høre hva kjæledyrene dine synes – send oss en anmeldelse eller tagg @noodpetfood i måltidene på sosiale medier (du kommer til og med til å være med i trekningen om å vinne ett års forbruk av dyremat!)»