Alt du trenger til advent

Tiden som bygger opp mot den store høytiden er minst like fin som høytiden selv. Adventstiden brukes på å være sammen, forberede oss til julen med bakst, pynt, julegaveinnkjøp og kos.

 

VAKRE ADVENTSSTAKER

En adventsstake har hedersplassen i mange norske adventshjem. Og det er kanskje ikke så rart da den for mange er selve symbolet på den magiske ventetiden. Hos Europris har vi flere adventsstaker å velge mellom og her finner alle noe de liker uansett stil og prisklasse. Plasser staken på kommoder, i hyller eller i vinduskarmen og la den skinne i mørket som har lagt seg ute.

SKINNENDE STJERNER

Når julestjernene henges opp i vinduet er det helt klart adventstid. Hos Europris tilbyr vi et bredt utvalg julestjerner slik at alle finner noe de liker. Det dukker stadig opp nye adventsstjerner som følger trendene i norske julehjem - slik er det også hos Europris! Vi har stjerner med glitter, ulike farger og størrelser. Til faste lave Europriser, så klart!

STJERNER UTEN LYS

Vi har også et utvalg dekorative adventsstjerner uten lys! Her trengs ingen batterier eller lange ledninger - heng de vakre stjernene akkurat der du ønsker uavhengig av strømuttak. I tre nøytrale farger vil disse julestjernene gli inn sammen med all slags julepynt og dekor. Vakre alene eller i kombinasjon med rødt og grønt for en herlig blanding av nytt, gammelt, moderne og tradisjonelt!