Rydd bort julen

Det er mange som velger å beholde gamle tradisjoner, og venter til januar før de rydder bort julen. Andre velger å se bort fra tradisjonene, og vil få julen ut så fort som mulig. Uansett når du velger å rydde ut julen, vil du få flere tips til hvordan i denne artikkelen.

Hold det organisert med gjennomsiktige oppbevaringsbokser

Gjennomsiktige oppbevaringsbokser gjør det enkelt å rydde bort julen! Oppbevaringsboksene fra SmartStore og HomeBox er svært anvendelige, og perfekte for trygg lagring av julepynt, girlander og nisser. Oppbevaringsboksene har lokk, og holder innholdet trygt for støv og skitt, og finnes i både store, mellomstore og små størrelser. Boksene kan stables oppå hverandre, enten du har behov for store, små eller mellomstore bokser. Perfekt for dem som ønsker å holde julen samlet på ett sted!

Bruk mindre oppbevaringsbokser til juletrepynt

Mindre oppbevaringsbokser gjør det enkelt å sortere og oppbevare små gjenstander, og ting som har lett for å rotes bort. Perfekt for å rydde bort juletrepynt! Et godt tips er å pakke julekuler og annen juletrepynt av glass i avispapir, og lagre dem i mindre oppbevaringsbokser. Da unngår man at pynten knuser, i tillegg til å ha alt samlet på ett sted. Mye bedre enn å la det ligge løst i større oppbevaringsbokser! Hvis du har mye juletrepynt, kan du sortere og bruke mange små bokser. Oppbevaringsbokser med lokk kan stables oppå hverandre, og er perfekte å bruke i kombinasjon med større oppbevaringsbokser!

Sikker og støvfri lagring av juletreet med juletrebag

Har du mistet pappesken til det kunstige juletreet kom i? Fortvil ikke! En juletrebag kan du holde alle delene samlet på ett sted, og sørge for at treet glitrer like fint neste år. Oppbevaringsbagen har tubeform, som gjør at treet holder fasongen, i tillegg til å beskytte mot skitt og støv. Med glidelås og håndtak er den enkel å frakte, perfekt for oppbevaring av juletre på loftet, i kjelleren eller boden. 

Spar plass med vakuumposer

Vakuumposer er perfekt for lagring av julepledd, juleputer, juleklær og andre tekstiler du ønsker å pakke bort. Vakuumposer er plassbesparende, da de tømmes for luft til de blir helt flatpakket. I tillegg beskytter de tekstiler mot lukt, fuktighet og støv. Vakuumposene kan oppbevares i oppbevaringsbokser, eller for seg selv i skuffer, garderober og skap.