Oppskrift på kyllingmiddag

Enten du er god på kjøkkenet eller har et ønske om å bli det, kan de aller fleste av oss erkjenne at det er ganske ålreit med alt som «lager seg selv». Det er kanskje derfor mange av oss velger raske og litt mindre sunne alternativer til middag i hverdagen eller på farten.

HØRT OM LUFTFRITERER?

Svært mange av oss kan erkjenne at skikkelig sprø pommes frites, eller en saftig kylling med sprøtt skinn aldri slår feil. Med en luftfriterer kan du enkelt tilberede fritert mat med lite eller ingen olje, og uten at hele huset lukter frityrolje i flere dager etterpå. Hos Europris finner du en luftfriterer fra Salter med en kapasitet på hele 4,5 liter, som gjør det enkelt å lage noe godt til hele familien om du ønsker.

DU TRENGER

1 stk Kylling med skinn, gjerne kyllinglår
X ant. Poteter eller pommes frites
1 stk Luftfriterer fra Salter

SLIK GJØR DU

Krydre kyllinlårene med salt, pepper og det du liker av urter. Gni krydderet godt inn på både skinnsiden og kjøttsiden. Dersom du bruker poteter skjærer du noen snitt i potetene, ca 2/3 gjennom. Bruker du pommes frites kan du ha dette rett opp i luftfritereren sammen med kyllinglårene.

Luftfritereren fra Salter har syv forhåndsinnstillinger tilpasset ulike typer mat og tilbereding. Dette gjør det enkelt å lykkes med denne type mat, og gir deg litt sunnere og perfekt crispy mat når du ønsker det.

Klikk her for alle våre oppskrifter