Forleng utesesongen med bålpanne

Det er ingen grunn til å trekke inn når høsten melder sin ankomst! Med en bålpanne kan du gjøre sommerkveldene lengre og vinternettene varmere. I denne artikkelen får du vite alt du trenger om bålpanne og tips til grillmat.

Med en bålpanne kan du lage deilig mat og skape et varmt samlingspunkt både hjemme, på hytta og på tur! Bålpannen fungerer både som et koselig og sikkert bål, men også som en praktisk grill. Den er hevet over bakken, noe som gjør den trygg og brannsikker i bruk.

Bålpanne med stativ passer utmerket hjemme i hagen og på hytta! Bålpannen er i stål malt med varmebestandig maling, utstyrt med gnistfanger og grillrist. Pannen kan justeres i høyden etter behov. Beina er i pulverlakkert stål og har en utvendig diameter på 115 cm, kan enkelt tilpasses underlaget slik at bålpannen står støtt.

Tilbered maten utendørs hele året

Gjennom de fire sesongene bugner det av fantastiske råvarer, og hva er vel bedre enn å nyte dem utendørs? Med en bålpanne kan du grille alt fra klassiske bålfavoritter som pinnebrød og pølser, til hverdagsretter som wok, pannekaker eller taco. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage!

Du kan også ta med bålpannen på tur. Bålpanne Hvaler er en perfekt turkamerat som reguleres etter underlaget, slik at du kan være trygg på at den står støtt uansett underlag. Perfekt for turer i skogen og på fjellet!

Skap et koselig samlingspunkt på uteplassen

En bålpanne er en koselig kilde til både matlaging og varme. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere, og passer like godt hjemme i hagen som på hytta. Bålpannen er utstyrt med gnistfanger og grillrist, og kan justeres i høyden etter behov. Skulle du har behov for mer utstyr kan du ta en titt i kategorien grillutstyr her. Skap et koselig samlingspunkt rundt varmen med lammeskinn, sitteputer og pledd - perfekt for lange kvelder med venner og familie!

Vedlikehold

Bålpannen kan stå utendørs hele året, men bør tildekkes med overtrekk når den ikke er i bruk. Den er laget av stål, og vil over tid få rustflekker. Tar du godt vare på bålpannen og sørger for å unngå riper og skader i stålet, vil den holde seg pen lenger. Hvis du har mulighet til å oppbevare bålpannen innendørs, kan du tømme den for aske og f.eks oppbevare den i en praktisk redskapsbod eller garasje.