Reol til garasje og arbeidsrom

Flerbruksrom og oppbevaringsrom som kjelleren, garasjen eller hageskuret fylles etter hvert opptil randen med utstyr, verktøy, maling og redskaper. Med reoler fra Europris skaper du ikke bare mer plass til generell oppbevaring, men du får også tak i en kraftig stålreol som tåler vekten av tunge materialer. Vi har reoler til de fleste behov og rom til faste, lave priser.

Stålreol for tung last

Reoler i stål er perfekte å fylle med tunge gjenstander som verktøy og gamle malingsspann. En stålreol kan plasseres hvor enn det skulle melde seg et behov for oppbevaring av tung last men typisk passer de best i garasjen eller på boden. Våre reoler i stål følger med flyttbare hyller av MDF. Med flyttbare hyller kan du tilpasse din reol etter innholdet du skal fylle den med. En stålreol fra Europris tåler opptil 200 kg og er enkel å montere selv.

Boltreol til all verdens utstyr

En boltreol eller delereol er for deg som har litt å sortere og behov for skikkelig system. Er du glad i fikse hjemme eller har ditt eget verksted enten for jobb eller fritid vil en slik reol gjøre hverdagen litt enklere og definitivt med oversiktlig. En boltreol har opptil 40 rom så kan du sortere verktøy, deler og annet utstyr inn i kategorier.

Vi har også det du trenger for å sette sammen ditt eget reolsystem opp på veggen. Veggskinner, hylleplater og knekter (og litt grunnkunnskaper og vilje) er det eneste du trenger for å få reolen din opp på veggen der du trenger den. En vegghengt reol gjør at du kan utnytte den plassen du har på maksimalt vis. Om ønskelig kan du dedikere en hel vegg til et ordentlig reolsystem og organisere alt fra vaskemidler til sko.

Smart lagring med dekkreol

Endelig en smart hjuloppbevaring for vinterdekkene på sommeren og sommerdekkene på vinteren. Vår praktiske dekkreol har plass til opptil åtte dekk og passer utmerket inn i garasjen eller på boden for lagring over sesongene. Med en dekkreol slipper dekkene dine å ta opp unødvendig plass på gulvet.

Generell oppbevaring med reoler

Det er ikke alt av saker og ting som trenger en kraftig og solid stålreol for oppbevaring. Vår reol i hvitlakkert metall kan brukes i omtrent alle rom! På vaskerommet kan den brukes til å sortere vaskemidler, såper, dopapir og alt annet man trenger til bad og rengjøring.

Reoler kan med fordel også brukes på barnerommet der det flommer over av leker, lego og tegnesaker. Ta en rydde- og sorteringsdag med barna og lag systemer for ulike typer av leker. Med oppbevaringsbokser og kasser kan barna enkelt lære seg at alt skal ha sin plass og slik blir det enklere å holde barnerommet ryddig!

Trenger du litt ekstra plass på gangen til familiens mange sko par? Eller kanskje hageskuret har behov for litt mer oppbevaring? Fyll reoler med bøtter, hageslanger eller utesko. Ikke bare får du bedre oversikt men du skåner også gulvene for skitne og våte sko og annet utstyr.