En enklere hverdag med Europris

Vi har praktiske og enkle løsninger på dine hverdagsproblemer! Sliter du med at barna drar med seg våt snø og skitt inn i gangen når de har lekt ute? Eller er dere kanskje plaget med insekter og fluer innendørs? Hos Europris sørger vi for at løsningene på dine hverdagsproblemer er å finne hos oss.

Skounderlag

Jo flere medlemmer i familien, jo flere sko er det som drar inn snø, grus, gjørme og leire inn i gangen. Et klassisk sko stativ har gjerne hyller som lar skoene renne av seg og rett ned på gulvet. Når veiene blir strødd med salt kan snøen vi drar inn gi skader på gulvene. Hos Europris får du praktisk skounderlag som beskytter gulvet ditt. Underlaget lar skoene renne av seg og fanger opp snø, vann og leire slik at det ikke ender på gulvet. Passer perfekt på gangen, ute på altanen eller i kjelleren. Et slikt skounderlag er enkelt å rengjøre og er svært mye rimeligere enn å fikse vannskader på parketten.

Om du ønsker å beholde skostativet du allerede har, kan skounderlaget plasseres under stativet og fange opp smeltet snø, vann og annet søl.

Fluesmekker

Varme dager og svale kvelder krever litt lufting og vi lar gjerne vinduene stå åpne hele dagen. Dette kan medføre uønskede gjester inne som veps, fluer og andre insekter. Med en fluesmekker blir det hakket enklere å ta hånd om irriterende fluer som suser rundt i hjemmet ditt. Veps er spesielt plagsomme og kan være farlige for barn og allergikere. Med en fluesmekker kan du på trygg avstand bli kvitt den irriterende husgjesten.

Påtrengende insekter kan også dukke uanmeldt opp ved grillmiddagen når vi sitter ute. Veps blir tiltrukket av søt drikke og mat så hold fluesmekkeren i nærheten så dere kan nyte utemiddagen noenlunde i fred. Ikke la store og små insekter bryte idyllen og husfreden. Fluesmekkerne får du i ulike størrelser, fasonger og farger.