Reoler og oppbevaring

Hos Europris finner du ulike reoler og praktiske systemer til oppbevaring av alt fra bøker til spill, leker og verktøy til de fleste rom. Kjøp komplett reol eller bygg din egen vegghylle som du enkelt kan tilpasse i høyde, bredde og omfang etter behov. En vegghylle bygger du enkelt av tre deler: veggskinne, hylleknekt og hylleplate /hobbyplate og kan varieres i det uendelige slik at du kan få en fleksibel løsning tilpasset dine behov, og utnytte veggplassen maksimalt. Alle våre reoler er laget for å tåle tung vekt og er derfor supre til all slags bruk og alle rom.

På barnerommet og lekerommet

Flommer barnerommet over av lego, rulleskøyter, diverse leker og tegnesaker? Vår hvitlakkerte, 4-hylles metallreol er en god kandidat til å få orden på ethvert barne- eller lekerom. Hver hylleplate tåler opptil 50 kg og kan med andre ord hanskes med selv den største og tyngste dinosaur i samlingen. Reolen kan selvsagt festes til vegg for ekstra sikkerhet. Ta med barna på en ryddedag og sorter de ulike lekene i ulike bokser. En reol eller et hyllesystem vil ikke bare gi bedre plass, men gjør det også enklere for både liten og stor å holde rommet ryddig.

På hobbyrommet

Kreative rom har en tendens til å flomme over av kreativitet og fyller raskt både gulv og kriker og kroker. Våre smarte og lettstelte stålreoler passer like godt til å legge fra seg keramikkleiren eller skitne malerpensler som til å holde sensitivt utstyr som fotoapparat og linser i trygg forvaring. Har du en tyngre hobby kan du glede deg over at alle våre reoler er kraftige og laget for tungt last, så du kan trygt legge sementsekken på hylla. Vår kraftigste reol tåler opptil 250 kilo per hylle.

På badet/vaskerommet

Bruk reoler til å sortere og oppbevare håndklær eller praktiske ting som toalettpapir, kluter, svamper eller vaske- og rengjøringmidler. Setter du opp en smart vegghylle tar den ikke opp gulvplass slik at det er lett å komme til innunder når du skal rengjøre. Hos Europris får du en komplett og hvitlakkert reol som er delikat og flott og passer perfekt på bad- og våtrom. Vi har også hvitlakkerte deler til bygging av din egen vegghylle; både veggskinne, hylleknekt og hylleplate i hvit melamin.

Til hjemmekontoret

Reoler eller vegghyller kan brukes til oppbevaring av mapper, permer, papirer, tegneblokker og bøker. Frigjør plass fra skrivebordet og plasser skrivesaker, printere og annet du trenger trygt og lett tilgjengelig. Er du engstelig for at en stålreol kan bli for kald og upersonlig, kan du myke opp inntrykket med et innrammet foto eller bilde, noen grønne planter eller en fin lampe. Esker, bokser og kurver fungerer også som et dekorativt innslag og er i tillegg praktiske til oppbevaring av alle mulige småting som f.eks kontorrekvisita.

På kjøkkenet

Til mindre kjøkken på eksempelvis hybel eller til en kjøkkenkrok er vår hvitlakkerte metallreol ypperlig. Fyll hyllen med alt du trenger på kjøkkenet – den er solid og designet for å tåle opptil 50 kg per hylle, så her kan du trygt stable både servise, glass, kjeler og stekepanner. Rydd og sorter kjøkkenredskapene og bestikket i dekorative trådkurver eller fargerike bokser så får du et lunt og sjarmerende innslag.

På soverommet

Reoler og vegghyller er perfekt til mindre soverom eller sovealkover der store skap eller en skyvedørsgarderobe ikke får plass. Oppbevar sengetøy, håndklær, bøker eller annet du trenger lett tilgang til på soverommet. En reol kan også fungere som en fin romavdeler mellom soverommet og resten av boligen dersom du bor på ett stort, åpent rom. Fyll reolen med bøker, planter, lamper, dekorative kurver og bilder.

I entreen

Entreen er et område i hjemmet der det lett kan bli travelt og oppstå kaos. Her er det mye trafikk både inn og ut av døren, i tillegg til at et visst antall sko, jakker, luer og skjerf skal oppbevares. Reoler er et godt alternativ til skap som gir god oppbevaringsplass, samtidig som du har det du bruker mest lett tilgjengelig. En stål- og metallreol er dessuten enkel å rengjøre og perfekt til våte eller møkkete utesko og -støvler. Tilbehør som votter, luer og andre småting kan du legge i fine trådkurver eller bokser, og vips har du en både dekorativ og praktisk entre.

Til kjeller, garasjen og loft

Til garasjen eller til typiske oppbevaringsrom som boder i kjeller og loft, har vi robuste stålreoler med 3-5 hyller beregnet på tung last. Vår mest robuste modell har en maksvekt per hylleplate på hele 250 kg. Reolene er enkle å montere og har flyttbare MDF-hyller slik at du kan tilpasse etter bruk. For de med behov for ekstra god orden og oversikt, som f.eks. verksteder eller i redskapsboder, er den praktiske bolt- og delereolen uunnværlig. Med hele 40 individuelle rom hjelper den til med å holde oversikt og prikkfri orden på mindre verktøy og smådeler som muttere, skruer, bolter og spiker.