Collett
Produktnummer:
197511

Collett multivitamin

130 stk
112,90
112,90
112.90
112.90
11290
kr 087/Stykk
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Produktinformasjon
Collett multitotal er et sammensatt multivitamin som gir deg et verdifullt tilskudd av 11 vitaminer og 9 mineraler. En tablett daglig gir deg ditt daglige behov av mineralene og vitaminene som kroppen har behov for og bidrar til å opprettholde din generelle helse på en enkel måte. Produktet er gluten- og sitrusfri og helt uten sukker.

Viktige næringsstoffer:

Vitamin A, B6, C og D bidrar til å opprettholde et normalt og godt fungerende immunsystem. Vitamin D og magnesium er gode støttespillere i vedlikehold av muskelfunksjon og en normal benbygning.

Vitamin B12, Folat (B9), Jern og Sink er næringsstoffer som hjelper kroppen med normal celledeling.

Vitamin C, B12 og B6, samt kobber, jod og magnesium bidrar til å opprettholde et normalt og velfungerende nervesystem.

Vitamin C og vitamin E er antioksidanter som hjelper kroppens celler til å beskytte seg mot oksidativt stress.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
197511
GTIN
5702070002360
Antall i forpakning
130 stk
Næringsinnhold
Ingredienser Mineraler (magnesiumhydroksid, jernfumarat, sinkoksid, mangansulfat, kobbersulfat, kromklorid, kaliumjodid, natriummolybdat, natriumselenitt), vitaminer (natriumaskorbat, dl-alfa-tokoferylacetat, nikotinamid, kalsium-D-pantotenat, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, retinylacetat, pteroylmonoglutaminsyre, kolekalsiferol, cyanokobalamin), maltodekstrin, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), maisstivelse, overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, shellak, akasiegummi, talkum, karnaubavoks), fuktighetsbevarer (glyserol), aroma, fargestoff (titandioksid, jernoksider, hydroksider), polyfruktose.
Informasjonen er levert av ORKLA HEALTH AS
Lagerstatus i butikk