BBQ KING
Produktnummer:
192437

Gassgrill BBQ King

3 brennere
3499,00
3499,00
3499.00
3499.00
3499,-
Kun tilgjengelig i fysiske butikker
Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager.
Produktinformasjon
Gassgrill med et stilig design og selv baksiden er vakker å se på. Den har tre rustfrie brennere med egen bryter for hver brenner og en totaleffekt på 9 kW (3 x 3kW). Den har elektronisk tenning, solid grillflate i rustfritt stål og flametamers som beskytter brennerne. Grillen er også utstyrt med fettsoppsamler, sidebord, avlastningshylle og innebygd termometer i lokket er lett å overvåke temperaturen for optimalt resultat. Hjulene (to store hjul) gjør det enkelt å flytte på grillen.

VEDLIKEHOLD OG RENGJØRING
Vask grillen med varmt, mildt såpevann. Sett den gjerne inn med ett tynt lag med olje, rapsolje f.eks. Fjern også overflødig fett fra grillens innside regelmessig med en plast eller treskrape. Ta bort støpjernrist, plate og brennerne før rengjøringen. På bevegelige deler som hengsler, hulbolter og dører kan man smøre med smøremiddel (universalspray).Vask risten med mildt såpevann før førstegangsbruk. Lengst levetid får ristene hvis de vasker etter hver gang de brukes og/eller brennes rene for fett og matrester etter hver gang man her benyttet grillen.
Grillristen rengjøres mens grillen er varm, for eksempel lite etter at den er brukt. Fjern grove mat- eller fettrester med grillskrape eler grillbørste. Jo varmere risten er, jo enklere er den å rengjøre. Fettet som samler seg i bunnen og lokket på grillen kan løses opp og fjernes med fettoppløsende rengjøringsmiddel, kjøkkensvamp og varmt vann.
En gassgrill bør holdes fri for skitt og fett for ikke å forringes. Overflaten behøver omtrent samme behandling som en bil for at den ikke skal ruste og bli stygg.
Vi anbefaler overtrekk for enklere vedlikehold. Våre overtrekk beskytter og forlenger levetiden på grillen.
Produktomtaler
Totalvurdering:
Produktdetaljer
Produktnummer
192437
GTIN
7022810871055
Bredde (cm)
113 cm
Høyde (cm)
110 cm
Dybde (cm)
50 cm
Grillrist
24 cm
Grillplate
24 cm
Brennere
3
Effekt
9 kW
Lagerstatus i butikk