Puter og pledd

SOMMERKOSEN MED PUTER OG PLEDD

Sommerkosen blir ikke komplett uten pynteputerfine sitteputer og pledd. Enten du er på stranda, i parken, i hagen eller på terrassen, kommer du ikke unna at det blir litt bedre med puter og pledd. Det kan også være redningen på sene sommerkvelder når temperaturen blir noe lavere enn man hadde sett for seg, og fremdeles kan sitte ute under et pledd og nyte kvelden litt til.

En av årets trender og nyhet hos Europris er pynteputer med friske farger og duskdetaljer. Disse kan virkelig fornye uteplassen din, eller bli din nye strandfavoritt. Putene finnes i flere størrelser og farger, og både som pynteputer og sitteputer.

Sitteputene med disse fargene og detaljene er runde, og kan fungere som en liten puff om du ikke vil bruke den som sittepute. Vi har selvfølgelig pledd som matcher disse putene, og du finner de kun hos Europris.

Vi har også de klassiske sitteputene med praktisk hank, som gjør det lett å ta de ut eller inn på uteplassen hjemme, eller enkelt å bære med seg på strand eller til parken. Har du hytte eller båt, er disse midt i blinken.

Vi har matchende fleecepledd til alle sitteputer, så du kan plukke og mikse som du selv ønsker.

Har du hatt en drøm om å invitere venner, kollegaer eller familie på en liten sommerfest, men har kanskje ikke hatt helt plassen eller nok møbler til alle? Lag et tema (for eksempel 1001 natt) eller ta festen på terrassegulvet, plattingen eller plenen. Bruk tepper, matter eller pledd som underlag, med sitteputer til hver gjest. Bruk solcellelamper eller lykter så dere kan sitte der til etter mørkets frembrudd, og lag noe enkel mat som er lett å dele. Vi kan nesten garantere at det blir en suksess, og at det raskt blir en tradisjon å ta festen på bakkeplan.