Strandmatter og piknikteppe

Rutinert strandgjenger på null-komma-niks

Vi har alle vært en tur på en sandstrand og lagt håndkleet rett på sanden, for så å oppdage at du har halve stranden sittende igjen i håndkleet når du skal hjem igjen. Med en strandmadrass eller et piknikteppe slipper du det, og kan bli en rutinert strandgjenger på null-komma-niks.

Strandmadrass

Hos oss finner du flere typer strandmadrasser, med ulike farger og mønstre. De er enkle å rulle sammen og har et håndtak som gjør det lett å ta den med hvor som helst. Strandmadrasser tar ikke så stor plass, og pakker du i en sekk kan den enkelt festes under lokket på sekken.

Pikniktepper

Et piknikteppe er også veldig praktisk på stranden, med en fôret bakside som gjør at du kan sitte på sand eller annet fuktig underlag uten at alt blir vått. Piknikteppet kan brettes sammen, og festes med en borrelås. Det tar lite plass og har også et håndtak som gjør det enkelt å ta med seg.

Enten du tilbringer sommeren på stranda, hytta eller i skogen kan en strandmadrass eller piknikteppe være praktisk å ha med seg. Bruker du dette som underlag, er du mer beskyttet for fukt eller møkk som setter seg i klær eller håndklær. Om du vil ta med en venn på piknik har vi også en piknikkurv hvor du kan pakke med deg det dere skal spise eller drikke. Kurven er en flettekurv i natur med lekkert linfôr, og får plass til litt mat, drikke og snacks for en vellykket piknik. Vi har også praktisk servise i melamin, som er perfekt for mat som skal nytes ute i det fri.

Hos Europris har vi det du trenger for en perfekt sommer, enten du skal være hjemme, på ferie, på stranda, på hytta eller på jobb. Ja, vi er faktisk sikre på at vi har noe du kan ha på jobb som gjør det litt mindre kjedelig å jobbe mens mange andre har ferie.

Ta turen innom og se selv da vel!