Julegave til hund, katt og villfugl

Kjæledyr er en viktig del av familien, og mange dyreeiere liker å gi julegaver til sine to- eller firbente venner. Alt fra praktiske gaver, til leker og snacks de kan kose seg med!

Her er våre julegavetips til hund, katt og villfugl.  

Hundeleker

En ny hundeleke er alltid spennende, og kan holde hunden interessert og opptatt i flere timer! Hvem vet - kanskje det til og med blir den nye favorittleken?

Tyggeleken Kong Classicer en favoritt hos store og små hunder. Den gir hunden noe å bryne seg på, og ved å gjemme godbiter inni, blir den en morsom utfordring!

 

Hundemat og snacks

Velsmakende gaver slår aldri feil, og er det en ting som får hunden til å logre, er det mat og snacks! Tørrfor til hund og våtfor til hund gjør seg ypperlig som gaver, og vil falle i smak både hos hund og hundeeier.

Saftig snacks som godbiter, tyggeben og tyggepinner er også et trygt valg hunden vil sette stor pris på!

 

Hundeutstyr

Hunder elsker å gå på tur, og hva er vel en bedre gave enn nytt hundeutstyr? Hundesele, bånd og regndekken er gaver små og store hunder vil sette pris på!

Ikke glem hundeposer, det får man aldri nok av.

 

Klatrestativ og kloremøbel til katt

Katter er eventyrlystne dyr, og stadig på jakt etter nye utfordringer både ute og inne! For å unngå at katten klorer i stykker møbler, vil et klorestativ eller kloremøbel være en utmerket gave! 

Disse holder katten aktiv, samtidig som den får kvesse klørne og leke innendørs. 

Morsomme katteleker

Nye leker er spennende for både store og små katter.  En morsom katteleke bidrar til å aktivisere katten, i tillegg til å holde den unna julematen, gavene og pynten.

En katteleke med fjær og laserstråle er en perfekt julegave, som gir katten variert lek og god underholdning!

 

Villfugl

Tilgang på mat er viktig for at villfuglen skal overleve gjennom den kalde årstiden, og hva er vel en bedre julegave enn noe ekstra godt i fuglebrettet?

Meiseboller, fettkolbe og villfuglblanding er velsmakende gaver fuglene vil sette stor pris på! Pynt gjerne matstasjonen med et nytt fuglebrett, frøautomat eller fuglemater, så blir det en hyggelig jul for villfuglene også.