Fiskevesker av diverse størrelser

Enten du fisker sjelden eller ofte, er nybegynner eller veteran, er det en del utstyr som skal med på turen – i hvert fall om drømmen er en fisk hengende ytterst på fiskestangen. Oppbevar kroker og sluker, agn og åte, snører, sneller, kniv, tang og saks samlet på ett sted. Med en praktisk fiskeveske holder du god orden og oversikt på alle de små, men viktige delene du har bruk for. Ikke minst sørger en fiskeveske for trygg oppbevaring av spisse kroker og sluker – spesielt viktig dersom du er på fisketur med mindre barn og nysgjerrige, små fingre.

 

KLAR-FERDIG-FISK

Pakk fiskevesken og kom deg av gårde! I vesken får du plass til alt du må ha med deg og du behøver ikke bekymre deg for at ting blir borte, ødelagt eller gjenglemt. Sleng vesken over skulderen og du er klar!

SMÅ OG STORE FISKEVESKER

Våre fiskevesker tåler en støyt og gir god plass til utstyr som kroker, sluker, agn og annet du trenger til fisketuren. Vesken er laget i et slitesterkt, solid og vannavvisende materiale som holder innholdet tørt og trygt. Vårt sortiment blant fiskevesker kan variere fra butikk til butikk. Men som regel har vi ulike utgaver og størrelser etter behov. Enkelte har romslige innerrom og praktiske ytterlommer med klipslås for oppbevaring av ting du ønsker å hode adskilt fra resten, som for eksempel drikkeflaske eller matpakke. Andre er av typen enklere utgave. Det hender også at det følger med et sett slukbokser i ulike størrelser til et par av fiskeveskene.

Se utvalg av fiskevesker her >>