Pilkesnører, sniksnører og hekler

Har du lyst til å la fiskestangen ligge igjen hjemme kan vi tilby både pilkesnøre, sniksnøre og hekler. Dette er en underholdende og spennende fiskemetode som passer alle nivåer og alle aldre. Med disse fiskemetodene er det like gjerne hell som kunnskap som får fisken på kroken – kanskje derfor dette er en så populær hobby.

PILKESNØRE FRA NORSJØ

Pilking kan alle være med på uansett alder og kunnskapsnivå. Fra Norsjø kan du velge mellom ulike pilkesnører til hav- og sjøfiske. Klassikeren med harpe i roterende tre og gummimarker, eller pilkesnøre med rekepilk som kanskje gjør den enda mer fristende for fisken å bite på kroken. Brukes til fiske av torsk, sei, brosme, steinbitt, kveite m.m. Sene 0,8 mm/100m.

SNIKSNØRE

Sniksnøret er effektiv på alle dyp og veldig enkel å håndtere. Sett agn på krokene og slipp snøret til bunns. Du bør ha på lodd på minimum 1 kg. Enten du fisker fra stilleliggende båt, drar snøret etter eller lar det ligge over natten er det mye som kan bite på og alltid spennende å se hva som blir med opp. Som agn på krorkene kan du bruke makrell, sild eller reke (sei er populært hos Steinbitt).

HEKLER

Hekler brukes i saltvann, og er spesielt godt egnet til fiske av sild og makrell, men også annen fisk. Ta med hele familien på utflukt og fisketur – barna synes det er veldig gøy fiske, og hekle er et enkelt redskap som gjør opplevelsen både enkel og spennende. Denne heklen med 6 kroker fra Nordsjø har fått veldig positiv omtale på sine nærmest magiske egenskaper. Du trenger ikke agn til hekle. Bruk med Norsjø pilk som søkke. Brukes på Norsjø båtfiskesett eller på harpe.

TYTTEBÆRHEKLE

Dette er et kroksett for fiske i saltvann. Tyttebærhekle er spesielt godt egnet til sild og makrell. Bruk med Norsjø pilk som søkke. Brukes på Norsjø båtfiskesett eller på harpe.