Flytt stuen ut med lekre utetepper

Gjør uteplassen til et blikkfang og skap følelsen av helhet med et flott utendørs teppe. Her kan du lese om hvordan du enkelt velger, innreder, og tar vare på utetepper.

Utetepper for innendørs komfort under åpen himmel

Et uteteppe kan forvandle et hvert kaldt og trist underlag til et varmt og innbydende gulv. Det tilfører raskt uteplassen den samme koselige atmosfæren som du får inne. I likhet med gulvtepper til innendørs bruk, skaper et uteteppe  koselige soner rundt møblene dine. De kommer i et bredt utvalg av størrelser og design, slik at du enkelt kan innrede uteplassen slik du ønsker.

De tåler høy eksponering av sollys, vind og fuktighet

Tepper til utendørs bruk er produsert av polypropylen, slik at de er like praktiske som de er fine. Teppene tåler sollys, vind, og fuktighet uten å miste farge eller form. Det betyr at du trygt kan ha det ute hele sesongen uten å bekymre deg for at uteteppet ditt blir ødelagt.

Se vårt utvalg av utetepper her >>

Gir ekstra beskyttelse

Selv om utendørs tepper ser fine ut, kan de også beskytte gulvet på uteplassen din. Bruk mindre tepper ved grillen for å forebygge mot vanskelige flekker, eller et større teppe for å forebygge eller skjule ujevnheter og slitasje.

Se vårt utvalg av utetepper her >>

Enkelt å rengjøre

Utetepper samler opp minimalt med støv, og er superenkle å rengjøre. En rask spyl med hageslangen, eller en mild såpevask holder teppet ditt rent og pent. På slutten av sesongen er det lurt å vaske teppet, og la det tørke godt før du ruller det sammen for oppbevaring.

 

Passer til både innendørs og utendørs bruk

Fordi de tåler en del, passer de små uteteppene godt på plasser med mye trafikk, blant annet på gangen og kjøkkenet. Ønsker du et mykere inntrykk på balkongen eller i vinterhagen, kan du jo prøve et rundt uteteppe.

Velg teppe basert på farger og mønster du liker

Finn et uteteppe som reflekterer din stil med farger og mønstre du elsker. Match det med hagemøbler eller andre dekorelementer for et harmonisk uttrykk. 

Husk å tenke på teppestørrelse i forhold til området du vil innrede.

Se vårt utvalg av utetepper her >>

Pris og kvalitet går hånd i hånd

Prisen på et utendørs teppe varierer etter kvalitet og størrelse. De billigste uteteppene er produsert med resirkulert polypropylen, men veier mindre og kan blekne litt. Disse passer godt under tak eller på mindre utsatte områder.

For et mer robust valg som tåler all slags vær, må du velge et teppe laget av 100% polypropylen. På grunn av kvaliteten er disse uteteppene som regel litt dyrere. Til gjengjeld er de UV-beskyttet og tåler dermed å ligge ute sesong etter sesong.